Acasa Electrocasnice Allview isi mareste gama de produse Smart TV QLED

Allview isi mareste gama de produse Smart TV QLED

by Dragos Schiopu

Nici nu a inceput anul bine ca una dintre cele mai cunoscute companii romanesti, Allview a si anuntat largirea gamii de produse Smart TV QLED pe care a inceput sa le dezvolte inca de la jumatatea anului 2018. De asemenea se cunoaste faptul ca anul trecut, in 2020, in categoria de produse Q1 au fost introduse modele HD si Full HD, care fac parte din gama Allview ePLay.

Iar in acest inceput de an, compania a lansat pe piata din Romania un nou model de Smart TV QLED care face parte din categoria de produse Q4, si din care primele modele au fost unul cu diagonala de 50 inch, iar celalalt a avut o diagonala de 65 inch. Tot aici trebuie sa amintim si faptul ca pentru aceste modele din categoria de produse Q4 este nelipsita si tehnologia Quantum Dot, ceea ce inseamna ca imaginile sunt redate intr-un mod cat mai natural, micile detalii sunt vizibile, astfel incat imaginile sa arate incredibil.

Prin urmare modelul care de putin timp a aparut pe piata romaneasca este un model Allview QLED 43ePlay6100-U, un Smart TV QLED cu o diagonala de doar 43 inch, mai exact 109 cm. Bineinteles modelul capata in intregime toate functionalitatile pe care le are gama Smart TV-urilor QLED.

Asadar printre cele mai cunoscute functii ale acestei game de care s-au bucurat majoritatea utilizatorilor si pe care le-au laudat se rezuma la urmatoarele: tehnologia Quantum Dot (reda imagini incredibile datorita panelurilor, avand in vedere volumul culorilor care este redat in proportie de 100%), Dolby Audio (care reda un sunet extraordinar precum in sala de cinema), tehnologia HDR 10 nu lipseste nici ea si bineinteles mai este prezent si Google Assistant, care asigura o experienta hands-free.

Tot aici mai trebuie sa mai adaugam si sistemul de operare Android TV pentru un continut cat mai variat, functia Voice Control este asigurata de tehnologia Bluetooth, precum si butoane dedicate pentru YouTube, Google Assistant, dar si Netflix. Iar daca printre voi se numara persoane care isi doresc sa achizitioneze un astfel de produs trebuie sa stiti ca pretul acestuia este de aproximativ 1999 lei. Dar daca veti cumpara acest produs Smart TV QLED in perioada urmatoare veti avea parte si de o reducere de 300 lei si bineinteles aici pe site-ul celor de la Allview veti gasi toate datele necesare.

s-ar putea sa-ti placa