Acasa Tehnologie Ai nevoie sa faci o factura si nu ai un calculator langa tine? Uite o aplicatie utila

Ai nevoie sa faci o factura si nu ai un calculator langa tine? Uite o aplicatie utila

by Dragos Schiopu

O noua aplicatie numita „Factura mea” a fost lansata in AppStore in timpul zilei trecute si te ajuta sa iti faci o factura cu ajutorul iPhone-ului/iPad-ului/iPod-ului touch. Aceasta aplicatie a fost creata de catre Tiberiu Grabany si are o fata intuitiva, iar facturile pot fi incarcate inclusiv in conturile Dropbox (aplicatie de cloud). Insa marele avantaj al acestei aplicatii este faptul ca factura nou creata poate fi stampilata cu ajutorul unei poze din iDevice din „Camera Roll”. Un nou avantaj al aplicatie „Factura Mea” este faptul ca este disponibila gratuit!

In aceste imagini puteti observa interfata aplicatiei:

Factura-MEA-iDevice.ro_

Iata cum isi prezinta dezvoltatorul aplicatia personala:

Ai nevoie sa faci o factura si nu ai un calculator langa tine? Poti face orice factura datorită aceasta aplicatie. Inclusiv chitanta asociata, daca e necesar. Poti revedea si schimba oricare camp completat de tine. Poti tine facturile in IPhone sau poti sa le trimiti intr-un cont DropBox ori pe email. Le poti deschide datorită aplicatia Factura Mea si le poti reface, schimband numai ce este necesar. Poti sa semnezi si sa stampilezi factura in cadrul aplicatiei, utilizand o poza din Camera Roll, facuta de tine anterior, datorită stampila si semnatura ta.

Am creat aceasta aplicatie pentru ca m-am lovit eu insumi de acelasi lucru si ca sa fac ce face aceasta aplicatie, mi-au trebuit trei aplicatii diferite. Va urez succes in utilizare iar daca aveti orice lucru de semnalat, va rog sa ma contactati. Multumirea utilizatorilor mei este cel mai important lucru pentru mine.”

Asadar, in opinia mea, aceasta aplicatie este una foarte folositoare deoarece sunt multe persoane care au nevoie de o factura si in acel moment nu au acces la calculator.

Aplicatia poate fi descarcata de aici.

s-ar putea sa-ti placa