Acasa Tehnologie Afla care este reclama castigatoare de la Super Bowl 2014 conform Youtube

Afla care este reclama castigatoare de la Super Bowl 2014 conform Youtube

by Dragos Schiopu

Pentru aceia dintre voi care nu stiu, Super Bowl este cea mai important meci de fotbal  din Statele Unite ale Americii. Meciul, impreuna cu festivitatile alcatuiesc duminica Super Bowl (Super Bowl Sunday). De-a lungul anilor a devenit cel mai urmarit program de televiziune din Statele Unite ale Americii si este ca o sarbatoare nationala. Datorita numarului foarte mare de spectatori si a celei mai scumpe publicitati din an, difuzarea anuala este faimoasa . Ca rezultat, publicitatea urmarita in timpul Super Bowl-ului a devenit un obicei al acestui eveniment anual. Toata lumea este cu ochii pe reclamele difuzate in cadrul fiecarei editii americane Super Bowl.

url

Anul acesta reclamele au fost parca mult mai bine realizate si interesante decat in anii precedenti. Marile companii investesc bani grei pentru a prinde un spatiu de publicitate in timpul Super Bowl-ului. Anul acesta am avut parte de reclame de tot felul, de la cele mai emotionante si amuzante, pana la cele in care vedete precum Ellen DeGeneres sau Arnold Schwarzenegger isi faceau aparitia.

140115120942-superbowl-budweiser-ad-620xa

Spotul publicitar care a strans cele mai multe vizualizari a fost cel de la Budweiser, emotionanta poveste de dragoste in care Romeo este jucat de cal, iar Julieta este interpretata magistral de catre un caine. Se pare ca aceasta reclama a starnit un val de emotie printre cei care au vazut-o, unii dintre cei care au vizualizat-o declarand ca le-au dat lacrimile. Este vorba de o catelusa care urmeaza sa fie adoptata, insa aceasta( imi asum faptul ca este o ,,ea”) nu doreste sa se desparta de prietenul ei cal. Aceasta este in stare sa faca orice pentru a se reintoarce la partenerul ei si a fi din nou impreuna. Reclama, care are peste 37 de milioane de vizualizari pe Youtube, ne demonstreaza ca dragostea poate invinge orice obstacol si ca noi trebuie sa luptam mereu pentru ceea ce ne dorim.

Puteti vedea reclama mai jos. Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=uQB7QRyF4p4&feature=player_embedded

s-ar putea sa-ti placa