Acasa Telefoane Care dintre zvonurile despre Samsung Galaxy S5 speri sa fie adevarat?

Care dintre zvonurile despre Samsung Galaxy S5 speri sa fie adevarat?

by Dragos Schiopu

Asa cum se intampla intotdeauna inainte ca un nou model de smartphone sa fie lansat, cei de la Samsung nu se pot feri de zecile de zvonuri legate de noul Samsung Galaxy S5. Cand va aparea, cum va arata, ce va putea face, cum va fi designul – acestea sunt doar unele dintre intrebarile care ne macina pe toti iubitorii de tehnologie.

Samsung_Galaxy_S5_render__handset_expected_to_arrive_in_January_2014_01

Data lansarii se pare ca este cel mai mic mister, majoritatea specialistilor fiind de parere ca S5 va aparea in martie sau in aprilie. Noutatea apare atunci cand unele voci au anuntat ca noul device de la Samsung va fi disponibil in doua versiuni: S5 de plastic si unul de metal premium. Acest lucru ar fi unul ideal pentru cei care isi doresc cu ardoare un smartphone rezistent.

Un alt zvon interesant care circula zilele acestea este acela ca Samsung Galaxy S5 va fi capabil sa se incarce mult mai repede ca acum. Se pare ca bateria este una dintre problemele majore care ii deranjeaza pe posesorii de smartphone. Conform unor specialisti, S5 se va incarca in mai putin de 2 ore, iar bateria va tine cu 1-2 ore mai mult decat in prezent.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pe lista zvonurilor se numara si display-ul 2K. De asemenea, detectorul de amprente, intalnit deja la iPhone 5S, pare a fi pe lista celor de la Samsung. Cred ca cu totii suntem constienti de ce se va intampla daca S5 apare cu un detector de amprente identic cu al celor de la Apple.

1133207_iphone-6-sensore-biometrico-impronte-digitali-iphone-5s_thumb_big-540x337

Ce zvon va doriti sa fie adevarat? Cum v-ar placea sa arate noul Samsung Galaxy S5? Iti doresti detector de amprente sau incarcare rapida a bateriei? Te-ar impresiona un display 2K sau ai opta mai degraba pentru o versiune din metal a smartphone-ului? Spune-ti parerea, poate vei avea dreptate.

s-ar putea sa-ti placa

3 comentarii

Sanda 28-07-2014 - 21:42

O versiune metalica si nu o incarcare mai rapida ci o autonomie mai mare ar fi de apreciat la s5..

Petre Dănuţ Andrei 28-07-2014 - 22:30

eu cred ca o incarcare mai rapida si o autonomie buna ar fi ideal. pentru autonomie buna exista lg g2.

Comentariile sunt inchise.