Acasa Diverse Cei de la Google introduc o noua functie in sistemul lor de cautare

Cei de la Google introduc o noua functie in sistemul lor de cautare

by Dragos Schiopu

google-loses-access-to-twitter-stream-suspends-realtime-search-d4f2421509

Google, compania cu cel mai mare numar de utilizatori, vine cu un nou update pentru Google Search. Dupa lungi asteptari, Google s-a decis sa mai introduca inca o functie, sa mai ofere utilizatorilor inca un beneficiu atunci cand intra pe motorul lor de cautare. Nu este vorba despre un update extrem de important dar ajuta la viitoarele rezultate pe care le vor afisa acestia in functia lor de cautare. Desi in perioada 2009-2011 compania a mai facut un update asemanator, se pare ca va mai fi nevoie de inca unul.

Google in urma unui parteneriat incheiat anul acesta, vrea sa introduca Twitter in functia de cautare, au vorbit si au ajuns de comun acord sa includa postarile de pe Twitter in lista lor de rezultate. Se pare ca de acum toate tweeturile si postarile facute pe Twitter.com vor fi afisate si pe Google, daca stam bine si ne gandim sunt o gramada de lucruri interesante ce ar trebui sa apara si pe motorul de cautare de la Google.

Functia, conform celor spuse de catre cei de la Bloomberg ar trebui sa fie deja integrata in luna iunie a acestui an. Sistemul, va permite integrarea directa pe Google din momentul in care s-a facut o postare pe Twitter. Dupa o scurta analiza, conform ultimelor rezultate oficiale primite de catre cei de la Twitter se pare ca Google va avea continut zilnic de la cei 280 de milioane de utilizatori ai retelei.

Se lucreaza din greu sa se puna la punct acest proiect, inginerii de la Google sunt cei care vor face tot ceea ce trebuie ca totul sa iasa bine.

Speram insa ca cei de la Twitter vor continua sa genereze continut de buna calitate, sa nu ii faca pe cei de la Google sa regrete ca i-au ales. Twitter are acum mai mult de munca, sa aiba grija in special de rezultatele pe care le va genera pentru Google, intrucat sunt anumiti termeni pe care daca ii incalca risca sa piarda parteneriatul.

s-ar putea sa-ti placa