Acasa Tehnologie Advent 2014 – aplicatia care iti da un cadou in fiecare zi

Advent 2014 – aplicatia care iti da un cadou in fiecare zi

by Dragos Schiopu

Cu siguranta ai vazut cel putin o data, in perioada Craciunului, calendarele advent cu Mos Craciun, in spatele fiecarei zile ascunzandu-se o bucatica de ciocolata. Este un mod minunat de a numara zilele ramase pana la Craciun, indulcindu-te zilnic. Dar ce s-au gandit pasionatii de tehnologie? Ei bine, acestia au dus calendarele advent si in mediul virtual, cu specificarea ca acum nu mai mananci o figurina de ciocolata, ci primesti o aplicatie gratis.
unnamed
25 days of Christmas sau Advent 2014 este aplicatia care ofera tuturor utilizatorilor un joc sau o aplicatie gratuita, incepand din 1 decembrie si pana in ziua Craciunului. Advent 2014 a fost creata de cei de la AppChocolate. Aceasta aplicatie de sarbatoare ofera o gama larga de aplicatii gratuite in perioada premergatoare Craciunului, inclusiv de la bine cunoscutii King.com, EA, Zynga si Disney. Putem spune ca Advent 2014 ne ajuta si sa tinem contul zilelor ramase pana la Craciun, facand parca asteptarea mai usor de suportat.
g
25 days of Christmas este disponibila gratuit atat in magazinul Google Play, cat si in AppStore. Calendarul a fost conceput pentru a semana perfect cu cel din viata reala, fiind o copie fidela a celor pe care le cumparam din supermarketuri. Trebuie remarcat faptul ca detaliile au fost foarte bine gandite si realizate. Designul aplicatiei este unul foarte placut si vesel. Exista spiridusi, zapada, cadouri, Mos Craciun, reni si toate ingredientele necesare pentru a te introduce in atmosfera magica a Craciunului.
hhh
Cum functioneaza? Foarte simplu, chiar si un copil de 4 ani s-ar descurca sa utilizeze Advent 2014. Mai intai, trebuie sa descarci aplicatia. Apoi, dupa ce o deschizi, iti va aparea pe ecran un fundal de Craciun si zilele pe care urmeaza sa le deschizi. Tot ce trebuie sa faci este sa apesi pe ziua corespunzatoare. De asemenea, aplicatia iti ofera si posibilitatea de a accesa anumite jocuri zilnice, direct in aplicatie. Bineinteles, si acestea au caracter de Craciun.

s-ar putea sa-ti placa