Acasa Telefoane Samsung Galaxy S5 primeste update la Android 5.0 Lollipop

Samsung Galaxy S5 primeste update la Android 5.0 Lollipop

by Dragos Schiopu

Samsung Galaxy S5 este unul dintre cele mai bune telefoane ale anului 2014. Spun asta pentru ca este un flagship, dar are cele mai bune dotari. Nu se poate compara cu LG G3 sau Sony Xperia Z3, dar este un telefon foarte bun per ansamblu. Momentan telefonul vine cu Android 4.4.2, dar aceasta versiune de Android va fi inlocuita imediat de noul Android 5.0 Lollipop care promite imbunatatiri majore.

s5 lollipop

Samsung Galaxy S5 este un telefon foarte bun cu procesor quad core Qualcomm Snapdragon 801 si 2Gb de RAM. Un hardware de top pentru 2014, evindet pentru ca avem un flagship. Insa sistemul de operare face diferenta intre un telefon de top si unul low end.

Sistemul de operare de pe Galaxy S5 la momentul de fata este Android 4.4.2 KitKat, dar asta se va schimba imediat. Samsung a anuntat oficial ca modelul SM-G900F va primi update la Android 5.0 Lollipop. Modelul SM-G900F este varianta europeana, astfel update-ul ar trebui sa apara pe majoritatea terminalelor.

Update-ul ar trebui sa apara pe toate terminalele din Polonia, urmand sa fie disponibil si in Romania (daca nu este deja disponibil). Update-ul poate fi realizat doar de telefoanele neverlocked care nu sunt codate. Si repet, telefon neverlocked nu este acelasi lucru cu telefon decodat.

 

s-ar putea sa-ti placa