Acasa Telefoane Nokia Lumia 735, cu incarcare wireless, in oferta Vodafone

Nokia Lumia 735, cu incarcare wireless, in oferta Vodafone

by Dragos Schiopu

„Viitorul este wireless” – sloganul cu care Vodafone Romania anunta intrarea in portofoliul sau a telefonului Nokia Lumia 735, renumit in primul rand datorita functiei de incarcare wireless a bateriei.

lumia 735

Bateria acestuia are 2200 mAh si asigura 9 ore de vizionare video, peste 8 ore de utilizare 4G, 17 ore de convorbiri si pana la 600 de ore in asteptare. Reincarcarea se face cu ajutorul dispozitivului dedicat, wireless.

Incarcarea wireless a smartphone-urilor se realizeaza pe baza unei tehnologii numite incarcare inductiva, care presupune un transfer de energie intre doua obiecte prin intermediul unui camp electromagnetic.

Nokia Lumia 735 se mai remarca prin ecranul AMOLED de 4.7 inch, dotat cu tehnologia Clear Black, ce imbunatateste contrastul si folosirea in soare deschis sau zone puternic iluminate.

Procesor este SnapDragon QuadCore ce ruleaza la 1.2 Ghz si 1GB RAM. Sistemul de operare este Windows Mobile 8.1. Camera foto principala are un senzor de 6.7 MP, iar cea frontala un senzor de 5 MP, ceea ce il recomanda pentru pasionatii de selfie-uri. Telefonul este compatibil LTE.

Design-ul este cel cu care ne-am obisnuit deja la telefoanele Lumia, iar culorile pe care telefonul este disponibil sunt alb, negru si verde.

In oferta Vodafone, Nokia Lumia 735 poate fi achizionat, la liber, la un pret de 219 euro, iar cu abonament lunar RED 25, pe 2 ani, telefonul ar costa doar 19 euro. Operatorul promite oferte speciale la achizitia telefonului de catre clientii existenti.

s-ar putea sa-ti placa