Acasa Computere Acer se pregateste de lansarea noului PC cu Chrome OS

Acer se pregateste de lansarea noului PC cu Chrome OS

by Dragos Schiopu

acer_chromebox_cxi_0

Acer nu este intocmai una dintre cele mai idolatrizate companii din lume, neavand un sistem bine pus la punct cu ajutorul caruia sa beneficieze de o strategie de marketing care sa le aduca mai multa popularitate. Se pare ca de data aceasta cei de la Acer vor sa iasa in evidenta si sa introduca noul sistem de operare a celor de la Google, Chrome OS pe noul lor PC.

Atunci cand vine vorba de un computer, majoritatea oamenilor se gandesc la notebook, desktop cu Os X sau cu Windows, insa de data aceasta vom vorbi de revolutionarul sistem de operare a celor de la Google, Chrome Os care devine din ce in ce mai relevant pentru toti pasionatii.

Se pare ca a venit si randul celor de la Acer sa se afirme cu un nou desktop ce va avea integrat ca sistem de operare Chrome OS. Chromebox CXI, asa cum a fost denumit de catre dezvoltatori, este unul dintre cele mai puternice si mai interesante sisteme PC din lume avand o putere de calcul suficient de puternica incat sa satisfaca orice nevoie a utilizatorilor. Noul PC a celor de la Acer beneficiaza de un procesor Intel Core i3 de ultima generatie si un IGP intel HD, care este capabil sa transmita continut video catre un TV la o rezolutie 2K sau 4K in functie de preferinta utilizatorului.

Intregul sistem costa 350 de dolari pentru versiunea de 4GB RAM si 400 de dolari pentru versiunea cu 8GB de memorie RAM. Printre multe altele in pachet ve-ti primi si un kit certificat Google format dintr-un mouse si o tastatura.

Dupa spusele acestora se pare ca noul sistem de calcul pe care vor sa il lanseze este cel mai bun de pe piata, avand o eficienta extrem de mare in comparatie cu celelalte dispozitive, cat si noul sistem de operare a celor de la Google, Chrome OS.

s-ar putea sa-ti placa