Acasa Telefoane LG G4 vine cu Android 5.1 Lollipop

LG G4 vine cu Android 5.1 Lollipop

by Dragos Schiopu

LG G4 va avea preinstalat direct Android 5.1 Lollipop, cea mai noua versiune de Android de la Google care repara multe erori, dar si greseli precum disparitia modului Silentios din telefon.

51h

Viitorul flagship al celor de la LG va aduce o serie de imbunatatiri, dar vine si cu cel mai recent sistem de operare si anume Android 5.1 Lollipop. Vestea vine de la Html5Test in care telefonul obtine 510 din 555 puncte la testul benchmark. Modelul testat vine cu versiunea 5.1 Lollipop Build LMY29F, aceeasi versiune ca si pe Android One cu ultima versiune de Lollipop.

Android 5.1 Lollipop aduce imbunatatiri majore la capitolul memoriei RAM, repara cateva bug-uri printre care si problema cu conexiunea wifi si introduce din nou modul Silentios. Multi utilizatori au fost nemultumiti de scoaterea acestei optiuni, iar Google a decis sa reintroduca acest mod.

Daca la MWC 2015 LG G4 a fost absent, asta inseamna clar ca sud coreenii vor sa impresioneze din nou si sa aduca un smartphone care sa fie peste competitie. LG ar putea profita si de stirile negative despre HTC M9 care s-ar supraincalzi. Acest fapt se datoreaza in principal procesorului Qualcomm Snapdragon 810. Toate deciziile luate de LG pentru G4 tin foarte mult de cota de piata pe care acestia au recastigat-o cu greu.

s-ar putea sa-ti placa