Acasa Tehnologie A fost inventat robotul care canta la vioara

A fost inventat robotul care canta la vioara

by Dragos Schiopu

ro-bowChiar daca tot mai multi dintre noi sunt speriati de faptul ca intr-o buna zi lumea ar putea fi condusa de roboti, in ultimul timp am vazut o multime de videoclipuri cu roboti care fac tot felul de lucruri unul mai dragut decat celalalt, ceea ce nu pare deloc amenintator precum sunt temerile noastre. Astfel tin sa cred ca peste cativa ani chiar vom trai printre roboti care vor face totul pentru a ne face viata mai usoara.

In acest articol va voi prezenta robotul care poate fi perfect la o cina romantica, intr-o cafenea sau chiar intr-o biblioteca astfel incat sa ofere o atmosfera cat mai placuta si mai linistita. Acesta stie sa cante la vioara si o face chiar mai bine decat unele persoane care au urmat cursuri de vioara.

Numele sau este Ro-Bow iar momentan nu stie sa cante decat doua melodii insa nu trebuie sa uitam faptul ca abia a fost inventat asa ca are la dispozitie tot timpul din lume pentru a se perfectiona astfel incat sa devina unul dintre cei mai buni violonisti. Interesant este si faptul ca Ro-Bow este unul dintre primii roboti a carui rol este crearea de arta ceea ce ma face sa cred ca nu mai este mult pana cand vor aparea roboti care vor picta, vor scrie carti sau chiar vor tine concerte live. Mai jos aveti videoclipul si tare sunt curios sa va aud parerea in legatura cu acest robot.

s-ar putea sa-ti placa