Acasa Tehnologie A aparut si prima reclama pentru Apple Watch

A aparut si prima reclama pentru Apple Watch

by Dragos Schiopu

140909142343-apple-watch-620xaDupa evenimentul de aseara in care cei de la Apple au prezentat Apple Watch, astazi s-a vorbit numai despre acest dispozitiv. Intr-adevar, motive sunt multe insa printre cele mai importante este faptul ca smartwatchul celor de la Apple promite sa fie unul dintre cele mai bune dispozitive de acest tip dar si faptul ca Apple Watch este primul ceas inteligent produs de catre compania americana.

Pentru ca este vorba despre o reclama care trebuie sa incurajeze utilizatorii sa le cumpere noul dispozitiv, cei de la Apple au investit o suma de 17.000 de dolari pentru aceasta reclama care promoveaza Apple Watch. Reclama nu este prea complexa ci doar prezinta dispozitivul pe un fundal alb scotandu-i astfel in evidenta designul foarte placut dar si diferite functii ale acestuia.

Imi place insa fundalul muzical care ma duce cu gandul la serile in care ieseam la alergat. Probabil acesta a fost ales special pentru iubitorii de sport care isi doresc un gadget care sa le monitorizeze activitatea.

Precomenzile si livrarile vor avea loc abia in luna aprilie astfel incat pana atunci nu putem sa ne bucuram de Apple Watch decat uitandu-ne la astfel de reclame care, cred eu, ca vor mai aparea deoarece acest dispozitiv merita o campanie de promovare cat mai buna.

https://www.youtube.com/watch?v=1Ql0Z8Il73s

 

s-ar putea sa-ti placa