Acasa Telefoane Viitorul LG G4 ar putea sa aiba ecran curbat

Viitorul LG G4 ar putea sa aiba ecran curbat

by Dragos Schiopu

z

Conform producatorilor LG G4 ar trebui sa apara oficial in luna aprilie, insa zvonurile cu privire la performanta si calitate au inceput deja sa apara. Se pare ca cei de la LG au devenit din nou o tinta pentru „carcotasi”, nascocind tot felul de aberatii cu privire la ceea ce ar trebui sa aiba viitorul telefon a celor de la LG.

A mai ramas foarte putin timp si cei de la LG vor putea in sfarsit sa isi publice noul terminal mobil, noul lor telefon ar trebui sa fie capabil sa concureze cu cele mai noi si mai inteligente modele de pe piata, inclusiv Samsung Galaxy S6 si Htc One M9. Cei de la LG au relatat intr-un interviu ca viitorul lor telefon va fi cu mult diferit fata de versiunea precedenta, Lg G3, astfel starnind o curiozitate si mai mare in randul fanilor. Majoritatea oamenilor au interpretat aceasta informatie precum ca viitorul LG G4 va avea ecran curbat, la fel ca modelele din seria Flex.

Utilizatorul @onleaks a postat recent pe Twitter o presupusa imagine cu viitorul telefon a celor de la LG. Majoritatea celor care au vazut fotografia au observat ca intregul dispozitiv are o curbura fina, astfel tragand concluzia ca telefonul ar trebui sa fie curbat.

Conform unor zvonuri noi aparute pe internet se pare ca LG G4 va beneficia de un ecran cu o diagonala de 5.5 inch, cat si de un procesor Snapdragon 810. Specificatiile au fost trimise de un user al site-ului LG facand referire la un dispozitiv ce purta denumirea de LG-VS999. Display-ul va avea o rezolutie de 2.880 x 1620 de pixeli si o densitate de aproximativ 600 de pixeli, lucru ce ii ofera o calitate a imaginii extrem de buna chiar si in conditii in care lumina din mediul exterior este mult prea puternica.

Ramane de vazut ceea ce vor hotara cei de la LG cu privire la viitorul lor terminal mobil, vom afla in momentul lansarii cate dintre aceste informatii sunt reale si cate dintre ele sunt doar aberatii.

s-ar putea sa-ti placa