Acasa Computere Samsung a lansat primul sistem all-in-one curbat!

Samsung a lansat primul sistem all-in-one curbat!

by Dragos Schiopu

aaa

Cu toate ca cei de la Apple ar fi trebuit sa fie autorii unui asemenea sistem, se pare ca de data aceasta Samsung a luat-o inaintea tuturor si a creat primul sistem all-in-one curbat. Acest sistem a fost anuntat pentru prima data in urma cu cateva luni la CES 2015 si este singurul de acest gen de pe piata la acest moment. Conform producatorilor acest ansamblu este conceput din patru panouri curbate, unele dintre cele mai bune de pe piata, pentru a oferi o calitate de exceptie in orice conditii. Insa, printre multe altele, cei de la Samsung au inceput deja sa livreze noul lor sistem in mai multe tari din lume.

Cu siguranta majoritatea utilizatorilor folosesc un sistem desktop, atat pentru jocuri cat si pentru multimedia, astfel cei de la Samsung s-au gandit sa imbine utilul cu placutul si sa faca unele dintre cele mai interesante si mai inovatare astfel de sisteme. Majoritatea fanilor Apple sunt de parere ca iMac-urile sunt mult mai atragatoare in comparatie cu celelalte device-uri de pe piata, insa se pare ca de data aceasta cei de la Samsung au reusit sa ofere un ansamblu si o alternativa mult mai buna si mai eficienta.

Intreg-ul modul lansat de catre cei de la Samsung poarta denumirea de ATIV One 7 Curved AIO. Din pacate acest sistem nu vine cu unele dintre cele mai puternice specificatii de pe piata, insa sunt suficient de bune incat sa ofere o experienta mult mai buna pentru munca de birou. Samsung a ales sa integreze un panou Full Hd de 27 de inch, cu un unghi de vizilitate de 178 de grade si o curbura de 4000R.

Sistemul are preinstalat Windows 8.1, ruleaza pe un procesor Intel Core i5 de ultima generatie, beneficiaza de 8GB de memorie RAM cat si de un HDD de 1TB. Ativ One 7 Curved AIO are integrat in carcasa si doua difuzoare cu o putere de 10W, intocmai pentru a oferi un pachet cu adevarat complet.

Un asemenea exemplar costa in jur de 1.300 de dolari, insa producatorii ne promit o schimbare in bine, de la banalul sistem desktop la unul curbat de ultima generatie.

s-ar putea sa-ti placa