Acasa Tehnologie O nouă perspectivă – Allview – Soul X7

O nouă perspectivă – Allview – Soul X7

by Dragos Schiopu

În ultima perioadă viața noastră a fost dată peste cap și tot ceea ce ne imaginam că se va întâmpla la un moment dat a luat cu totul și cu totul o altă turnură. Cu toate astea, indiferent de grijile pe care le avem, de momentele cumplite pe care le traversăm din cauza pandemiei, tehnologia în cele din urmă își urmează cursul, evoluția, chiar dacă asta se întâmplă ceva mai lent ca de obicei, mai cu restricții.

Și pentru că întotdeauna lucrurile bune ies în evidență, astăzi vom vorbi câte puțin despre noua apariție a lui Allview – Soul X7. Deși la prima vedere Soul X7 pare un smartphone obișnuit, acesta poate deveni gadgetul perfect pentru momentele în care pleci la cumpărături, dar în același timp trebuie să fii precaut în ceea ce înseamnă sănatatea ta, dar și atent la toate mesajele pe care le-ai putea primi în astfel de situații.

Una dintre veștile bune pe care ți le poate aduce Soul X7 este faptul că deține asistentul vocal AVI, în limba română, ceea ce duce la citirea tuturor notificărilor cu voce tare, astfel încât tu să nu fii nevoit să îți atingi smartphone-ul în timpul cumpărăturilor. Mai exact notificările primite prin aplicațiile de mesagerie vor fi citite cu voce tare sau vor fi redirecționate direct în căști cu ajutorul a ceea ce putem numi viitorul flagship Allview – Soul X7.

De asemenea această funcție este extrem de utilă și în alte situații precum transportul în comun și mai ales transportul în mașina personală, în acele momente când tu ești nevoit să fii atent la volan și la direcția drumului tău, în loc să fii atent la smartphone-ul tău. De altfel în cazul în care utilizați această aplicație în timp ce șofați notificările vor putea fi ascultate și în sistemul audio al mașinii și nu neapărat în difuzorul gadgetului vostru. Astfel spus pentru cei curioși din fire pot vizualiza eficiența acestei aplicații a lui Allview – Soul X7 și din următorul material.

Așadar nu uita cât de importantă este sănătatea ta și cât de responsabil trebuie să fii în aceste zile de mare cumpănă, în care se pune foarte mare accent pe igienă. De asemenea nu uita că noul smartphone Allview – Soul X7 este doar la un pas distanță de lansare și poate cine știe va deveni gadgetul tău preferat și va fi în posesia ta.

s-ar putea sa-ti placa