Acasa Telefoane Soul X7 Pro și noile detalii care te vor surprinde

Soul X7 Pro și noile detalii care te vor surprinde

by Dragos Schiopu

În plină pandemie de COVID-19 , cei de la Allview au lansat astăzi noul Soul X7 Pro. Brandul românesc, Allview lansează primul smartphone din portofoliul companiei care este prevăzut cu 4 camere, este bazat pe inteligență artificială, deține un procesor Qualcomm Snapdragon și susține fotografia avansată pe un display de 6,53 inch, și fiind dotat cu o tehnologie LTPS pentru reducerea consumului de energie. Altfel spus Soul X7 Pro îți oferă o experiență de utilizare fluidă și aliniată la nevoile de zi cu zi pe care le au utilizatorii. General Manager Allview, Lucian Peticilă, a explicat:

„Strategia de dezvoltare „Smarters”, implementată de Allview încă din 2019, ne-a ghidat în crearea noului Soul X7 Pro, cu atât mai mult cu cât ne-am luat angajamentul față de clienți de a le oferi produse în care aceștia să se regăsească, răspunzându-le nevoilor de simplificare a vieții prin integrarea tehnologiilor avansate și având posibilitatea în același timp de a se bucura de noi experiențe la prețuri corecte”.

Sistem Al Quad Camera

Cele mai importante detalii ale fotografiilor pot fi surprinse prin intermediul sistemului de patru camere, acesta fiind bazat pe inteligență artificială. Astfel putem spune că:

  • ultra wide camera oferă un unghi larg de vizualizare de 120 grade,
  • wide camera prezintă un senzor de 13 MP și o deschidere de f/1.8;
  • bokeh effect camera – subiectul principal din fotografie iese în evidență;
  • macro-camera foarte utilă pentru cei care doresc o fotografiere în prim-plan de 4x mai aproape;

Cel mai important lucru legat de acest sistem de camere este faptul că fiecare fotografie, fiecare cadru va avea parte de setări optime pentru a avea parte de cele mai bune rezultate. Și mai mult decât atât și profesioniștii în fotografie poat avea parte de o serie de beneficii, având în vedere setările de care au parte aceste camere și întregul sistem de camere. Tot aici amintim că Soul X7 Pro suportă filmarea la o rezoluție 4K, cu 30 de fps pentru o experiență video avansată. Bineînțeles camera frontală de 16 MP este susținută și de efectul Bokeh care evidențiază portretele.

Procesor Qualcomm Snapdragon 630

Cum era de așteptat acesta oferă o viteză de procesare foarte mare, stabilitate software și o experiență excelentă în utilizare. Prin urmare procesorul susține cu succes solicitările de procesare AI ale camerei, având timp reduși de reacție, dar și o experiență fotografică intuitivă și captivantă. De altfel procesorul este susținut de 4GB RAM și 64GB spațiu de stocare, suport pentru card microSD de până la 256GB.

Experiența AVI – asistentul vocal în limba română poate citi cu voce tare notificările primite prin aplicațiile de mesagerie, sau le poate transmite direct în căști.

Design elegant – carcasa smartphone-ului Soul X7 PRO este realizată din sticlă Corning Gorilla Glass pe ambele fețe și ramă metalică de jur împrejur. Are marginile rotunjite, culoare captivantă – Black Desire, eleganță, dar și farmec aparte.

Experiență completă de vizionare – smartphone-ul deține ecran FullView, fiind prevăzut cu tehnologie In-Cell, oferă imagini luminoase, reflexii reduse și vizualizare bună în condiții de lumină puternică. Diagonala este de 6,53 inch, ecranul 19.5:9 și suportă o rezoluție FHD+ de 1080 x 2340 px.

Fast Charge pentru autonomie mai mare, având în vedere că bateria are o capacitate de 4000 mAh. Prin intermediul acesteia veți avea parte de 99 de minute de redare video continuă în doar 10 minute de încărcare cu sprijinul acumulatorului Fast Charge de tip C.

Prin urmare cei care își doresc să dețină Soul X7 Pro îl poate precomanda pe www.allview.ro începând din 15 mai la un preț special de doar 799 ron. Iar dacă veți comanda noul device în perioada 15 – 25 mai veți putea beneficia de o reducere de 200 lei, care se aplică prețului de lansare de 999 lei. Totodată mai multe detalii despre acest telefon puteți găsi pe pagina Soul X7 Pro.

s-ar putea sa-ti placa