Acasa Telefoane Sony Xperia Z4 ar putea fi lansat mult mai devreme!

Sony Xperia Z4 ar putea fi lansat mult mai devreme!

by Dragos Schiopu

s

Sony Xperia Z4 reprezinta la momentul de fata varful de gama a celor de la Sony, avand unele dintre cele mai bune specificatii. Cu toate ca foarte multi dintre fanii companiei si-ar fi dorit ca acest telefon sa fie lansat la MWC 2015 se pare ca lucrurile nu au stat chiar atat de bine, intrucat japonezii au prezentat noua lor tableta Sony Xperia Z4 Tablet si inca doua telefoane cu specificatii nu foarte impresionante.

Majoritatea fanilor sunt de parere ca Sony Xperia Z4 ar trebui sa fie lansat in luna septembrie, avand in vedere ca predecesorul sau a fost lansat tot in aceeasi perioada. Conform spuselor acestora se pare ca viitorul telefon a celor de la Sony ar trebui sa isi faca aparitia pe piata dinainte ca iPhone 6S sa se lanseze.

Nu se stie insa daca cei de la Sony vor organiza un eveniment propriu cu privire la lansarea lui Sony Xperia Z4 insa se presupune ca telefonul sa isi faca aparitia in cadrul evenimentului IFA 2015, care va avea loc la Berlin.

Conform producatorilor telefonul beneficiaza de unele dintre cele mai noi tehnologii si specificatii de top avand un procesor Snapdragon 810, 4 GB de memorie RAM si un display de 5 inch la o rezolutie Quad HD de 2560 x 1440 pixeli. Printre multe altele telefonul va sta extrem de bine si la capitolul camerei foto avand un senzor Sony Exmor RS, de 22MP, cu 2MP mai mult fata de camera predecesorului sau.

In ceea ce priveste aspectul telefonului, zvonurile spun ca telefonul seamana extrem de mult cu modelul mai vechi Sony Xperia Z3, avand adaugate in plus doar cateva mici detalii de design.

Vom mai avea de asteptat pana cand cei de la Sony sa se hotarasca sa puna viitorul lor terminal mobil spre vanzare, intrucat la momentul de fata produsele lansate la MWC 2015 sunt suficient de bune si ar acapara intreaga piata de produse IT.

s-ar putea sa-ti placa