Acasa Portabile Noul Apple Watch va fi lansat in curand si in Europa

Noul Apple Watch va fi lansat in curand si in Europa

by Dragos Schiopu

aaaaaaaNoul ceas inteligent a celor de la Apple se va lansa in luna Aprilie in Europa!

Apple de obicei era prima la toate, era prima companie din lume care prezenta unele dintre cele mai bune telefoane si tablete din lume. Timp de cativa ani de zile dupa ce Steve Jobs a murit si a parasit intregul sistem Apple dezvoltatorii nu au mai creat nimic cu ajutorul caruia sa se mandreasca fanilor. De cele mai multe ori noul sef al Apple a incercat sa adauge mici schimbari vechilor device-uri facandu-le astfel putin mai interesante pentru public. La MWC 2015 cei de la Apple au iesit in sfarsit in evidenta, au lansat mult asteptatul smartwatch al companiei. Lansarea de la MWC 2015 reprezinta prima iesire publica cu un dispozitiv nou dupa moartea lui Steve Jobs.

Cu toate ca nu sunt prea multe raspunsuri cu privire la gadget-ul celor de la Apple, cativa dintre dezvoltatori au publicat mici informatii care sa ne faca asteptarea mai dulce. Conform datelor primite se pare ca viitorul ceas a celor de la Apple va ajunge pe piata luna viitoare. Daca stam bine si ne gandim nu e o diferenta enorm de mare intre lansarea de la MWC 2015 si durata pana va ajunge in Europa.

CEO-ul Apple este extrem de mandru de creatia noului lor dispozitiv, cu toate ca la momentul de fata pe piata sunt competitori mult mai puternici si cu vechime mai mare ce le-ar putea crea mici probleme in dezvoltarea si marketing-ul pentru acest device. Dupa ultimele sume oficiale lansate de catre cei de la Apple ne putem da seama ca intreaga companie dispune de putere financiara pentru a lansa in doar cateva zile primul lor ceas inteligent in fiecare colt al lumii. In trecut cei de la Apple au reusit sa lanseze unul dintre iPhone-uri pe tot mapamondul in timp real, dar din pacate pentru noul lor smart-watch nu se stie insa cat de rapid va functiona acest sistem.

s-ar putea sa-ti placa