Acasa Diverse Waze, o aplicatie ce va veni preinstalata in valoare de un miliard de dolari

Waze, o aplicatie ce va veni preinstalata in valoare de un miliard de dolari

by Dragos Schiopu

Atunci cand cei de la Google fac o achizitie, intreg internetul vorbeste despre aceasta. Acestia au reusit iar sa ofere stiri pentru blogurile de tehnologie din intreaga lume achizitionand Waze, o aplicatie gratuita de navigatie pentru care gigantii de la Google au platit nici mai mult si nici mai putin de un miliard de dolari.

Waze este considerata a fi una din cele mai populare aplicatii de acest tip fiind folosita de o multime de utilizatori care isi folosesc dispozitivele mobile atunci cand pleaca intr-o calatorie. Aceasta va fi mai nou gasita pe fiecare dispozitiv ce dispune de sistemul de operare Android deoarece va veni preinstalata alaturi de aplicatii precum Youtube sau Gmail. De asemenea aceasta a fost adaugata deja pe lista de servicii mobile marca Google, lista la care apeleaza deseori companii precum Samsung, HTC, LG, Sony sau Motorola.

In spatele interesului financiar pe care cred eu ca cei de la Google il au, achizitia este una benefica pentru toata lumea deoarece Waze dispune de o multime de functii utile precum redirectionarea traficului atunci cand pe ruta pe care calatoresti a aparut o problema. De asemenea aceasta ofera si o multime de detalii importante pentru calatoria pe care o faci astfel incat nu avem decat de castigat daca folosim aplicatia.

Google-Buys-Waze

s-ar putea sa-ti placa