Acasa Telefoane 5 dintre cele mai bune carcase pentru Samsung Galaxy S4

5 dintre cele mai bune carcase pentru Samsung Galaxy S4

by Dragos Schiopu

Cauti carcase noi pentru telefonul tau, Samsung Galaxy S4? Mai jos vei putea face cunostinta cu cateva carcase chiar uimitoare.

Posesorii de iPhone au deja o mare varietate de carcase si huse din care pot alege, dar cei care sunt fideli sistemului de operare Android nu se prea pot bucura de acest „moft”. Se pare totusi ca incep sa apara si carcase interesante pentru Samsung Galaxy S3 si S4. In lista de mai jos am incercat sa adun cele mai bune huse atat din punct de vedere al designului, cat si al cheltuielilor.

1. BoxWave Blackout

Daca pur si simplu esti in cautarea unei carcase care sa-ti acopere spatele telefonului, BoxWave Blackout este alegerea potrivita. In plus, pretul este foarte accesibil, aceasta costand in jur de 15-20 de lei.

BoxWave_Backout_5.99_620x6202. Bear Motion Folio

Aceasta carcase este foarte raspandita in randul posesorilor de Samsung Galaxy S4. Este disponibila pe mai multe culori si costa doar 25 de lei.

Bear_Motion_Folio_Case_7.99_620x620

3. Cimo Gloss Back Case

Este o carcasa transparenta, care are o textura ce ajuta telefonul sa nu alunece. De asemenea, ai mai multe culori din care poti alege. Costa mai putin de 30 de lei.

Cimo_S-Line_Back_case_9.95_620x6494. Elago Breathe

Elago Breathe este o carcasa simpla, dar deosebit de eleganta. Mai mult decat atat, aceasta ofera telefonului tau si o protectie de inalta calitate. Are un design unic si o poti avea pe mai multe culori.

elago_s4_breathe_iphone_4_case_15. iSkin Claro

Daca iti doresti o carcasa simpla, transparenta, iSkin Claro este solutia perfecta pentru protectia telefonului tau. O puteti gasi pe roz sau indigo. De asemenea, trebuie sa stiti ca aceasta carcasa este disponibila si pentru iPhone.

maxresdefaultAcestea sunt doar unele dintre noile carcase pe care le poti cumpara pentru S4 sau S3. Nu uitati ca protectia telefonului dumneavoastra de zgarieturi sau chiar mai rau este foarte importanta. Puteti vedea mai multe modele aici.

s-ar putea sa-ti placa