Acasa Tehnologie 3 aplicatii utile si amuzante pentru iPhone

3 aplicatii utile si amuzante pentru iPhone

by Dragos Schiopu

Intr-o lume in care nu te mai poate surprinde nimic, am decis sa va prezint 3 dintre cele mai noi si haioase aplicatii pentru iOS, ele putand fi extrem de utile in anumite situatii.
Apps
Cred ca fiecare dintre noi s-a confruntat cel putin o data cu aceasta problema: esti foarte obosit, dar nu ai timp de un somn ca la carte, asa ca te multumesti cu un pui de somn nu mai lung de 30 de minute. Asadar, fixezi alarma si incerci sa adormi – legile lui Murphy comploteaza impotriva ta, asa ca somnul te ia numai dupa 10 minute,in consecinta, durata somnului scade, spre disperarea ta. Ei bine, de acum incolo nu va mai trebui sa te ingrijorezi de aceasta problema.
home_iphone_app_image
Noua aplicatie Power Nap HQ iti urmareste miscarile pentru a vedea daca ai adormit, apoi alarma din aplicatie se activeaza instantaneu, aceasta asigurandu-se ca ai parte de exact atatea minute de somn de cate ai nevoie. Power Nap HQ este disponibila in AppStore, la pretul de 0.99 $

Ce se intampla atunci cand natura te cheama, dar nu poti sa ii raspunzi? Nu, nu ma refer la acel timp de natura care te linisteste, te umple de energie si de buna dispozitie. Exista situatii in care pur si simplu urgentele nu mai pot astepta. Flush Toilet Finder, dupa cum ii spune si numele, localizeaza, cu ajutorul GPS-ului, cele mai apropiate toalete publice din zona ta. Aceasta aplicatie se dovedeste a fi foarte utila mai ales atunci cand te afli intr-un oras nou sau nu esti foarte familiarizat cu zona. Flush Toilet Finder este disponibila gratuit pe App Store.
flush-toilet-finder
Printre cele mai noi si cele mai amuzante aplicatii recente, se regaseste si Cat Facts Extreme. Acesta aplicatie este modul perfect de a aduce un zambet pe buzele prietenilor tai care iubesc pisicile sau, de ce nu, sa ii scoti din sarite pe cei care nu le suporta. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi din lista de contacte persoana cu care doresti sa impartasesti curiozitati si lucruri haioase despre pisici. Cat Facts Extreme este disponibila gratuit pe App Store.
screen322x572

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Steffi 22-01-2015 - 10:33

Oricat de mult mi-ar placea pisicile, parca n-as risca sa-i trimit unu baiat cat facts. Cred ca nici unei prietene. Aplicatia cu toalete cred ca e utila mai ales baietilor, eu prefer sa merg intr-un restaurant.

Comentariile sunt inchise.