Acasa Telefoane De Sfantul Valentin va fi lansat un telefon in forma de inima

De Sfantul Valentin va fi lansat un telefon in forma de inima

by Dragos Schiopu

Am mai vazut telefoane ciudate pe internet insa probabil acesta este cel mai cel. In primul rand Heart 401AB este un telefon diferit datorita formei care, dupa cum probabil v-ati dat seama din titlu, este o inima dar si pentru faptul ca este unul din putinele telefoane care nu poate fi folosit pentru a trimite mesaje text.

Dupa cum spune si numele, Heart 401AB, telefonul este in forma de inima si disponibil in doua culori: prima, dupa cum probabil va asteptati, este culoarea rosie, iar a doua este culoarea neagra.

Pe langa forma interesanta a telefonului, o alta functie care merita mentionata este aceea ca va putea fi controlat vocal. Totusi acest lucru era usor de prevazut mai ales pentru faptul ca nu dispune de butoane. Ecranul telefonului nu are nici macar 1 inch, ci 0.9, si rezolutii pe care le intalneam la telefoanele de acuma cateva zeci de ani: 128 x 36 pixeli.

Heart 401AB este foarte usor, avand o greutate de doar 59 de grame, o grosime de 26 milimetri si urmeaza sa fie lansat oficial luna viitoare, de Sfantul Valentin, in Japonia. Astfel la noi nu cred ca va ajunge insa cred ca merita sa stim ce se mai intampla in industria telefoanelor mobile.

Heart 401AB

s-ar putea sa-ti placa