Acasa Tehnologie 22 mai ar putea fi o surpriza

22 mai ar putea fi o surpriza

by Dragos Schiopu

O invitatie in format electronic a dat de gol compania Samsung in privinta lansarii noului smartphone, Samsung Galaxy S3. Coreeni au evitat confirmarea oficiala a lansarii, insa se pare ca pe 22 mai, la Londra, va fi mare aglomeratie in jurul noului gadget.

 

Samsung Galaxy S3 ar putea aparea la sfarsitul lunii mai, dar multi fani se indoiesc de veridicitatea invitatiei, fotografia prezentand un design al telefonului care se indeparteaza destul de mult de smartphone-urile cu care ne-au obisnuit cei de la Samsung.

Invitatia ofera o imagine cu Galaxy S3 in care acesta nu dispune de un port microSD, un lucru definitoriu pentru seria Galaxy de la Samsung. In plus telefonul nu prezinta nicio tasta vizibila, ceea ce ar constitui o diferenta majorala fata de modelele precedente.

Au fost facute foarte multe speculatii in ultimul timp pe tema lansarii noului Samsung Galaxy S3. Reprezentantii chinezi ai companiei au lasat de inteles ca ar putea exista o lansare undeva in a doua jumatate a lunii aprilie.

s-ar putea sa-ti placa