Acasa Telefoane Motorola RAZR Maxx vine si in Europa

Motorola RAZR Maxx vine si in Europa

by Dragos Schiopu

RAZR Maxx este noul smartphone cu care Motorola se va prezenta si in Europa, insa un pic modificat fata de modelul initial. Primul lucru la care au renuntat realizatorii a fost numele, care a fost transformat din “Droid RAZR” in “RAZR Maxx”. Un alt lucru de care a fost lipsit noul gadget este conectivitatea 4G LTE.

Se preconizeaza o asteptare destul de scurta, RAZR Maxx putand intra pe piata in luna mai, insa nu toti locuitorii  Europei se pot bucura in acelasi timp de noul device de 4.3 inchi, deoarece nu va fi lansat simultan in toate tarile.

Dupa cum stim de ceva timp, atuurile smartphone-ului sunt in principal grosimea acestuia de doar 8.9 mm, ecranul Super AMOLED si un procesor puternic de 1.2 GHz. Un lucru nu foarte credibil este bateria telefonului care se presupune a rezista pana la 17 ore de convorbiri 3G.

De asemenea Motorola RAZR Maxx se lauda cu display-ul Gorilla Glass, memoria RAM de 1GB si memoria de stocare de 16GB sub forma unui card microSD. Mai mult decat atat, Motorola ofera aplicatia MotoCast, o aplicatie ce ne permite sa sincronizam rapid si usor documentele de pe PC.

s-ar putea sa-ti placa