Acasa Telefoane Allview anunta gama Impera cu Windows

Allview anunta gama Impera cu Windows

by Dragos Schiopu

Allview anunta gama Impera cu Windows, mai exact Allview prezinta acum o gama completa de produse avand atat telefoane si tablete cu popularul Android, cat si cu Windows, sistemul de operare detinut de Microsoft.

Imperia by Allview

Allview nu mai este o companie care sa vina cu produse low end. Telefoanele produse de compania din Brasov pot concura cu flagship-urile companiilor de top si o face chiar bine. Acum, in oferta brasovenilor apare un nou sistem de operare, Windows pentru categoria telefoanelor si tabletelor. Gama Impera are doua telefoane si o tableta si pot sa va spun ca sunt mult mai reusite decat cele de la HTC sau Nokia. Pretul este foarte bun in raport cu performanta si calitatea materialelor folosite. De fapt, daca pe aceste telefoane vedeam scris HTC cu siguranta pretul era mult mai mare. Telefoanele sunt dotate cu procesoare foarte bune si ruleaza fluent.

Allview Impera i_Impera i – este un smartphone elegant cu un display de 4,7 inci IPS HD cu rezolutie de 1280 x 720 protejat de Dragontrail Glass si are doar 7,2 mm grosime. Dupa cum am spus si mai sus este un smartphone elegant cu un design placut. Procesorul este un Qualcomm Snapdragon, un quad core de 1,2 Ghz ajutat de 1GB de RAM. Memoria interna dispune de 8GB si se poate extinde prin care de memorie de maxim 32GB. Camera foto principala are 8MP, iar cea secundara are 2MP. Telefonul vine cu Windows Phone 8.1 si costa doar 700 de lei.

Impera S – are exact aceleasi specificatii ca si Impera i, cu deosebirea ca are un display de 5 inci si costa 750 de lei. Mi se pare o idee foarte buna sa aduci acelasi telefon la un dis play de 4,7 inci si 5 inci fara sa schimbi performanta. In general vedem versiunea cu display mai mic cu o performanta mult redusa. Allview a pastra aceeasi performanta pentru ambele modele, lucru demn de laudat. Ambele telefoane sunt dual sim.

Allview Impera S

Impera i8 – ceea ce este impresionant la gama Impera este aceaasta tableta care are un display de 8 inci IPS cu rezolutia de 1280 x 800. Procesorul de pe aceasta tableta este un Intel Atom quad core de 1,33 Ghz si atentie, tableta vine cu WIndows 8.1! Nu mai avem parte de Windows 8 RT, care este inutil din toate punctele de vedere. Memoria RAM este de 1GB si daca voi credeti ca este cam putin s-ar putea sa aveti dreptate, doar daca deschideti 10 programe simultan. In caz ca navigati pe internet, editati o poza sau un document, tableta este mai mult decat ok, mai ales ca avem o tableta potenta si foarte puternica la doar 850 de lei. Un pret foarte bun pentru o tableta cu Windows 8.1 care ruleaza impecabil.

Allview Impera i8

Per ansamblu, gama Impera m-a surprins foarte placut. Chiar nu ma asteptam ca Allview sa scoata niste telefoane cu Windows Phone si sa fie atat de reusite. Cred ca atuul lor este pretul, foarte mic pentru niste telefoane atat de bune. De tableta nu mai zic. Ea costa doar 850 de lei si este mai mult decat un pret decent pentru o tableta cu un design placut si performanta mai mult decat decent. Cu gama Impera, Allview reuseste sa aduca pe piata din Romania niste telefoane foarte bune si o tableta foarte ok la un pret minim. Device-urile pot fi pre-comandate de pe siteul allview.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Vasile475 29-10-2014 - 06:31

Stimate domn, aveti probleme cu vederea? In toate imaginile se vede clar IMPERA, iar dvs. scrieti peste tot „imperia”! Pacat de osteneala, eroarea aceasta va cam discrediteaza.

Comentariile sunt inchise.