Acasa Electrocasnice Reducere de 2000 Lei la Smart TV Samsung

Reducere de 2000 Lei la Smart TV Samsung

by Dragos Schiopu

Cel mai mare pont disponibil pe piata il ofera magazinele Altex si consta intr-o reducere de 2.000 Lei la mai multe modele de Smart TV Samsung. Oferta este limitata si daca te intereseaza sa achizitionezi un Televizor nou, ai face bine sa profiti de aceasta ocazia unica oferita de magazinele Altex din Romania. Vezi cel mai bun pret de pe piata pentru Smart TV Samsung.

Televizorul Samsung Slim LED TV ES7000 este gata sa ofere o experienta extraordinara care va va purta in viitorul divertismentului la domiciliu. Puteti descoperi deja viitorul televizoarelor Smart TV prin controlul vocal asigurat de Smart Interaction, tehnologia de recunoastere a fetei (Face Recognition) si comenzile prin miscari (Motion Control), precum si prin functiile Smart Content, cum ar fi partajarea prin Family Story si accesul AllShare Play la dispozitive. Cu ajutorul functiei Smart Evolution, puteti instala cu usurinta un kit Samsung Evolution in fiecare an, pentru a implementa actualizari de hardware, firmware, software si ale interfetei in pas cu ultimele evolutii.

Iti poti cumpara un televizor de ultima generatie de 102 cm diagonala si cu ochelari 3D inclusi de la 6.999 Lei la doar 4.999 Lei. Vedeti aici cum puteti beneficia de discountul de 2.000 Lei pentru achizitionarea unui Smart TV Samsung.

s-ar putea sa-ti placa