Acasa Computere Cum sa faci update la Android 2.3 pentru LG Optimus Black

Cum sa faci update la Android 2.3 pentru LG Optimus Black

by Dragos Schiopu

De putin timp s-a dat drumul la update pentru Android 2.3 Gingerbread pentru LG Optimus Black, acum updateul este disponibil si pentru posesorii acestui telefon din Romania.

Inainte de a face orice update, va recomandam sa faceti back-up la datele din telefonul dumneavoastra pentru ca exista posibilitatea sa pierdeti datele din el. Mai jos va prezentam cativa pasi pentru a face update la Android 2.3 Gingerbread pentru LG Optimus Black:

1. Descarcati si instalati pe calculatorul dumneavoastra aplicatia oficiala LG Mobile Support Tool.
2. Instalati driverele USB, acestea ruleaza singure si reprezinta mai multe instalari, asa ca nu intrati in panica si asteptati.
3. Intrati in meniul telefonului si debifati „Setari > Stocare card SD si Telefon:, optiunea „Numai stocare in masa”.
4. Intrati in aplicatia LG Mobile Support Tool si apasati „Start Actualizare”.

5. Verificati daca ati facut Back-Up la telefon.
6 Aplicatia verifica starea telefonului dumneavoastra LG Optimus Black, aceasta operatiune nu ar trebui sa dureze mai mult de 1 minut si 30 de secunde.

7. Se descarca update-ul la Android 2.3 Gingerbread, in aceasta perioada de timp aveti grija ca operatiunea sa nu fie intrerupta sau anulata.

8. Incepe instalarea Update-ului in telefon, din nou va reamintesc ca in aceasta perioada de timp aveti grija ca operatiunea sa nu fie intrerupta sau anulata.
9. Dupa terminarea instalarii update-ului telefonul tau LG Optimus Black se va reseta, dupa care va fi necesar sa va faceti din nou configurarile standard, adica cele legate de limba de utilizare, conexiune, data, ora etc.

In principiu metoda de update este simpla, dar uneori se mai intampla sa apara fel de fel de probleme, asa ca in caz de ceva puteti accesa sectiunea speciala de asistenta telefoane mobile de pe situl producatorului LG.

Nu ne asumam nici o responsabilitate in cazul in care update-ul dumneavoastra nu va functiona precum trebuie, aceasta operatiune va fi pe riscul dumneavoastra. Acest update este pentru sistemul de operare, trecerea de la Android 2.2 la Android 2.3
Dar daca ati urmarit cu atentie toti pasii si nu ati intampinat probleme atunci va uram mult succes in utilizarea telefonului tau LG Optimus Black cu noul sistem de operare Android 2.3 al Gingerbread.

s-ar putea sa-ti placa