Acasa Diverse Nike lanseaza incaltaminte conectata la mobil

Nike lanseaza incaltaminte conectata la mobil

by Dragos Schiopu

Celebrul producator de echipamente sportive Nike, prezinta Nike+ Basketball si Nike+ Training, doua sisteme care permit conectarea digitala dintre inacltaminte si o aplicatie de smartphone. Sistemul Nike+ a fost lansat pentru prima data in 2006 unde s-a dezvoltat intr-o comunitate de peste 6 milioane de atleti conectati astfel.

Nike+ Basketball monitorizeaza jocul sportivului si ofera informatii si statistici despre activitatea sa si ajuta la imbunatatirea performantelor sportive. Trebuie doar sa te folosesti de actiunea „Track my Game”, iar senzorul inclus in talpa fiecarui pantof sport va transmite informatii despre intensitatea jocului, al miscarilor, numarul de pasi, viteza, numarul de kilometri in alergare, inaltimea sariturilor si multe altele ce pot fi redate pe telefonul mobil.

Nike+ Training a luat nastere prin colaborari cu sportivi celebri precum Rafa Nadal sau Manny Pacquiao pentru a spori intensitatea antrenamentelor, pentru rezultate mai bune, oferind un numar de programe scurte pentru dezvoltarea rezistentei, fiecare program afiseaza rezultate pe smartphone-ul tau.

Nike a desenat si produs prima pereche de pantofi sport care integreaza aceste aplicatii, Nike+ Basketball si se numesc Nike Hyperdunk+ si vor fi purtati de sportivul LeBron James in vara acestui an.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

:) 07-10-2012 - 06:31

Cand o sa apara in romania ?

Comentariile sunt inchise.