Acasa Portabile Laptopurile Samsung 9 Series disponibile si in Romania

Laptopurile Samsung 9 Series disponibile si in Romania

by Dragos Schiopu

Samsung Electronics Romania anunta lansarea oficiala a laptopului Samsung 9 Series, model lansat in 2011 la CES. Laptopul se evidentiaza prin designul ultra portabil, o greutate de doar 1,31 kg, o grosime de 16,3 mm si o domensiune a ceranului de 13 inch. Samsung 9 Series este un produs premium adresat celor care vor elegantam rafinament si performanta la un nivel avansat, toate adunate intr-un singur dispozitiv.

Samsung Notebook 9 Series marcheaza un pas important in ceea ce priveste design-ul si performanta notebook-urilor„, a declarat Valentin Popa, IT product manager in cadrul Samsung Electronics Romania. „Este un dispozitiv de inalta clasa, ce se remarca prin calitate la toate nivelurile, de la display-ul foarte luminos, la componentele hardware sau finisaje. Suntem increzatori că va fi foarte bine primit si pe piata din Romania, unde utilizatorii se indreapta din ce in ce mai mult spre produse foarte performante„.

Samsung 9 Series este facut din duraluminiu, un material foarte usor dar in acelasi timp de doua ori mai rezistent decat aluminiul, material folosit si la fabricarea avioanelor, in timpul testelor de durabilitate, notebook-ul a scos rezultate foarte bune astfel producatorii s-au asigurat de rezistenta produsului lor.

Desi are un design foarte stilat si rafinat, Samsung 9 Series are performante hardware de invidiat, totul incepe cu a doua generatir de procesoare Intel® Core™ i5/i7, cu o meorie RAM de pana la 8 GB, iar performanta procesarii poate fi marita prin intermediul tehnologiei integrate de catre Samsung in acest produs, numita 2.0 Turbo Boost, care la o simpla apasare a unui buton, resursele notebook-ului sunt dublate astfel incat vei avea toata puterea asupra ta.

O alta functie importanta este „Samsung Fast Start” care permite pornirea notebook-ului in doar 12 secunde si alimenteaza noteboook-ul din „Sleep Mode” in doar 3 secunde. Avand in vedere ca 9 Series aduna performantele sporite, HDD-ul SSD 128/256GB asigura un spatiu de stocare suficient in plus fata de momoria interna oferita de catre Samsung. Notebook-ul 9 Series ofera o bootare cu 60% mai rapida dacat un notebook cu hard disk drive normal (HDD).

Orice Notebook care are resurse hardware ridicate are nevoie si de o baterie pe masura, Samsung 9 Series dureaza incarca pana la de trei ori mai mult decat o baterie tipica, viata bateriei este prelungita de catre „PowerPlus”, tehnologie perfectionata de incarcarea bateriei combinata cu bateria din litiu – polimer.

O noutate absoluta este camera Web HD de 1.3 Megapixeli ce permite sa inregistreze imagini foto si filme la calitate superioara, oferind mai nou prin Skype si convorbiri video HD.
Pe langa asta notebook-ul este echipat cu un Gesture Pad de dimensiuni mai mari si Full Touch.

Ecranul lui Samsung 9 Series este de tip „SuperBright Plus” (400 nit) cu un raport „Super Contrast” (1.300:1) ce poate afisa nici mai mult nicvi mai putin de pana la 16 milioane de culori, vizulizarea oricarui film sau oricarei imagini nu este decat o bucurie vizuala pentru oricine.

Samsung 9 Series este un notebook stilat cu performante hardware foarte ridicate si din acest motiv pretul este pe masura sa, in Romania Samsung 9 Series costa undeva in jurul sumei de 5999 RON, mai multe detalii aici.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

review telefoane 06-03-2012 - 10:29

cam tarziu a ajuns si in Romania

Comentariile sunt inchise.