Acasa Telefoane Yezz este una din primele companii care va livra module pentru Project Ara

Yezz este una din primele companii care va livra module pentru Project Ara

by Dragos Schiopu

Cred ca suntem de acord cu totii in legatura cu faptul ca Project Ara este un dispozitiv ce va revolutiona intreaga tehnologie. De asemenea mai cred ca fiecare dintre noi asteapta lansarea oficiala a dispozitivului precum si fiecare am vrea sa il testam pe propria piele. Astfel pregatirile par ca decurg destul de bine deoarece a fost deja licentiata o companie care va livra module pentru Project Ara.

Numele companiei este Yezz si daca nu ati mai auzit de acestia pana acum atunci ar trebui sa mentionam faptul ca acestia sunt cunoscuti pentru faptul ca au creat cel mai subtire telefon cu Windows Phone, a fost in primele 25 de companii in GFK Franta dar au reusit totodata sa integreze mult prea cunoscuta aplicatie WhatsApp in telefoane accesibile cu preturi de sub 19 dolari. Astfel prin aceste actiuni au reusit sa atraga atentia celor de la Google motiv pentru care a devenit si prima companie licentiata pentru producerea de module pentru Project Ara.

Printre planurile de viitor ale celor de la Yezz este crearea unui magazin online precum este Play Store sau App Store.

Mai multe despre aceasta companie vom afla la MWC 2015 deoarece Yezz va fi prezenta si ne vor arata mai multe telefoane precum si modulele pe care acestia le pregatesc pentru Project Ara.

Google-Project-Ara-Large-645x429

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.