Acasa Telefoane Samsung Galaxy S6 a inregistrat deja milioane de precomenzi

Samsung Galaxy S6 a inregistrat deja milioane de precomenzi

by Dragos Schiopu

Samsung Galaxy S6 se anunta a fi un telefon care va ramane in istoria telefoanelor marca Samsung. Inca de cand a fost anuntat au aparut tot felul de speculatii si zvonuri care spuneau ca seamana cu iPhone 6, astfel incat putem spune ca Galaxy S6 a reusit sa atraga atentia unui numar mare de utilizatori chiar de la prezentare. Totusi acesta se anunta a fi unul dintre cele mai vandute telefoane inteligente inregistrand deja milioane de precomenzi.

Prezentarea care a avut loc la MWC 2015 a fost una de succes deoarece a reusit sa impresioneze intregul public astfel incat pana acum cele doua modele de Galaxy S6 au inregistrat peste 20 de milioane de precomenzi dintre care 15 milioane pentru varianta standard si 5 milioane pentru varianta Galaxy S6 Edge.

Toate aceste precomenzi au fost realizate in special de catre operatorii de telefonie din intreaga lume. Printre primele tari care au precomandat cele doua modele a fost Olanda unde variantele de 32 de GB au un pret de 700 de euro, varianta standard, si 850 de euro Galaxy S6 Edge.

Totusi interesant este faptul ca cei de la Samsung inca nu au pornit o campanie publicitara pentru promovarea noului lor telefon astfel incat cred ca dupa ce va fi lansata si aceasta, Samsung Galaxy S6 va aduna un numar de vanzari record ce va uimi intreaga piata de telefoane inteligente. De asemenea campania urmeaza a fi lansata inainte ca iPhone 6 sa fie lansat, fapt ce va putea ajuta Galaxy S6 sa ia fata celor de la Apple.

galaxys6

 

s-ar putea sa-ti placa