Acasa Telefoane Cum vei putea schimba bateria la Samsung Galaxy S6

Cum vei putea schimba bateria la Samsung Galaxy S6

by Dragos Schiopu

Pana acum bateriile de la telefoanele marca Samsung se puteau schimba foarte usor insa se pare ca acest lucru nu va mai fi valabil si in cazul telefonului Galaxy S6. Bateria acestuia este foarte greu de schimbat insa cu putin calm o putem schimba. Acest lucru este privit ca un defect al noului telefon Samsung astfel incat trecerea la designul de metal si sticla are si cateva urmari mai putin placute printre care si faptul ca nu mai putem spori spatiul de stocare cu ajutorul unui card microSD.

Modelele de Galaxy S6 au o memorie interna destul de mare astfel incat lipsa slotului pentru un card microSD nu este un dezavantaj chiar atat de mare. Exista insa utilizatori care vor dori sa schimbe bateria telefonului deoarece la un moment dat aceasta nu va mai da acelasi randament. In acest caz, oficialii Samsung recomanda ca schimbarea bateriei Samsung sa aiba loc doar intr-un service autorizat deoarece incercarea schimbarii acesteia poate duce la stricarea unor piese precum si la pierderea garantiei.

Pe scurt, pentru a indeparta bateria telefonului va trebui sa scoateti capacul de pe spate si sa scoateti suruburile placii de baza pentru ca mai apoi sa aveti acces la baterie. Pe scurt, este un procedeu foarte greu ce trebuie realizat cu foarte multa grija iar riscul este destul de mare. Totusi daca doriti sa va riscati sa schimbati singuri bateria dispozitivului puteti face acest lucru respectand pasii prezentati in manualul de utilizare la pagina 138. Totusi eu unul nu v-as recomanda sa va aventurati intr-un astfel de procedeu deoarece riscul este mult prea mare si nu cred ca v-ati dori ca telefonul vostru sa se strice, mai ales pentru faptul ca modelele Galaxy S6 au preturi incepand de la 700 de euro.

Voi ce credeti despre acest procedeu de schimbare a bateriei? V-ati incumeta sa incercati?

galaxys6

s-ar putea sa-ti placa