Acasa Tehnologie Noi oferte de la Orange

Noi oferte de la Orange

by Dragos Schiopu

Incepand cu data de ieri, 15 iunie, Orange lanseaza noi oferte pentru serviciile de telefonie in roaming, iar incepand cu data de 1 iulie, operatorul de telecomunicatii reduce tarifele pentru apelurile de voce.

Ieri, Orange a lansat noi oferte pentru optiunile Permis de vacanta si Favourite Country prin intermediul carora clientii companiei vor beneficia de tarife mai mici in roaming. Clientii Orange care isi vor activa incepand cu data de 15 iunie aceste optiuni vor beneficia de tarife reduse la nivelul celor reglementate, pentru traficul realizat suplimentar.

  • Permis de vacanta – poate fi activata atat de abonatii Orange, cat si de clientii PrePay si include 15 minute pentru convorbiri, 15 mesaje scrise si 1MB pentru internet pe mobil, valabile in Uniunea Europeana, Elvetia si Moldova, pentru 5,21 euro. Aceasta optiune poate fi folosita doar de abonati si in Croatia, SUA, Turcia sau China cu 10,42 euro.
  • Favourite Country – abonatii Orange isi pot alege o tara favorita pentru care primesc minute de roaming la preturi mai mici cu peste 40% fata de noile tarifele standard impuse de Uniunea Europeana. Aceasta optiune contine 60 de minute in roaming cu 14,99 euro si este disponibila pentru oricare dintre tarile Uniunii Europene, Elvetia sau Moldova. Clientii care calatoresc in Israel sau Serbia isi pot activa optiunea Favourite Country si primesc 40 de minute pentru 39,99 euro.

Incepand cu data de 1 iulie, Orange va reduce tarifele standard:

  • apelurile efectuate: de la 0,39 de euro pe minut la 0,35 euro/minut;
  • apelurile primite vor costa 0,11 euro/minut, in loc de 0,15 euro.

Via

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.