Acasa Tehnologie O noua oferta de la Vodafone pentru utilizatorii de cartele

O noua oferta de la Vodafone pentru utilizatorii de cartele

by Dragos Schiopu

Daca Orange a lansat oferte de roaming de curand, nici Vodafone nu se lasa mai prejos si lanseaza o noua oferta privind traficul pentru extraoptiunile de internet. Operatorul de telefonie mobila, Vodafone a lansat oferta prin intermediul careia, utilizatorii de cartele primesc trafic dublu de data inclus pentru extraoptiunile Internet 24h si Internet pe mobil 50MB, iar cei care reincarca cu minimum 5 euro credit primesc o perioada dubla de valabilitate.

Utilizatorii care vor activa extraoptiunea Internet 24h care este valabila o zi, vor beneficia, de acum, de 150 MB, cu 0.75 euco credit. Traficul pentru extraoptiunea Internet pe mobil 50 MB se va dubla, astfel incat utilizatorii vor putea naviga mai mult pe internet, pentru 2 euro credit.

Via

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Petre Danutz 16-06-2011 - 10:22

si ce faci cu 100MB??? sau 300??? cand acum un joc are peste 22mb (smartphone)…..in Romania netu se da cu ratia???? poate lanseaza si astia de la cosmote net nelimitat cu 4 euro…….yo cand primesc 15 mb cadou se termina instant si am un n95 (telefon mai vechi cu jocuri de max 10 mb) ….ma gandesc daca ai iphone sau n8…… ce oferte ….in loc de nimic ai dublu nimic…..
aaa si dc spun sa lanseze cosmote?….pai pana sa apara cosmote la vodafone erau oferte gen 300min si sms + 20 min nationale cu 3.5 euro…….(stiu ca si acu are sormea oferta asta)

Comentariile sunt inchise.