Acasa Telefoane HTC One® (M8) disponibil de azi in Romania

HTC One® (M8) disponibil de azi in Romania

by Dragos Schiopu

Astazi, la doar o zi de la lansarea oficiala a HTC One M8 in Romania, s-a decis sa puna la dispozitia cumparatorului roman noul varf de gama in mod oficial in lanturile de distributie ale principalilor 3 operatori din Romania (Vodafone, Orange si Cosmote), dar si la principalii retaileri. Reprezentantii HTC Romania spun ca aceasta decizie este o premiera pentru Romania, o decizie care nu poate decat sa ii bucure pe toti fanii brand-ului.

htc_one_m8_romania_digipedia

Acest model de telefon pe care HTC ni-l pune astazi la dispozitie, in aceasi zi in care rivalii de la Samsung au inceput vanzarile pentru S5, impresioneaza prin caracteristicile sale dintre care amintim procesorul quad-core de 2.3 GHz Snapdragon 801, ecranul de 5 inch Full HD, memoria intrna de 16 GB (pana la 10.1 GB disponibili pentru utilizator), 2 GB RAM si camera HTC UltraPixel™ cu senzor BSI si o marime a pixel-ului de 2.0 um

„Suntem incantati sa lansam noul HTC One® (M8) in Romania si sa-l aducem in premiera in retelele operatorilor de telecomunicatii si in oferta partenerilor locali distribuitori de tehnologie din prima zi de la lansare. Succesorul celui mai bun smartphone din lume ridica stacheta si revolutioneaza prin designul impresionant, atat la interior, cat si la exterior, oferind o experienta smartphone inegalabila pe care utilizatorii au oportunitatea sa o incerce in cel mai scurt timp” – Mihai Nodea, country manager pentru HTC in Romania si Moldova
htc-prefectiune

“Perfectiune din orice unghi” este motto-ul uneia dintre imaginile de prezentare a smartphone-ului care se prezinta impecabil datorita design-ului unibody fabricat in proportie de 90% din aluminiu si a performantelor sale incredibile. Fata de predecesorul sau, noul HTC One M8 are colturile mai rotunjite, iar materialul de pe spate este mai fin. Ecranul a fost si el marit de la 4.7 inchi la 5 inchi, aceasta alegere fiind facuta cel mai probabil in urma tendintei utilizatorilor de a folosi ecrane din ce in ce mai mari.

Noul HTC One (M8) ruleaza ultima versiune de Android 4.4 KitKat si afiseaza o interfata complet noua: HTC Sense 6. Aceasta noua interfata este redesenata de la 0 este mai lizibila si mai usor de parcurs iar, conform oficialilor HTC Romania, ofera o experienta mai intuitiva de accesare.

htc_sense_6_screenshot_digipedia

Camera noului HTC One M8 utilizeaza acelasi modul HTC UltraPixel™ ca si la modelul anterior, insa de data aceasta vorbim despre primul smartphone HTC cu tehnologie Duo Camera care analizeaza obiectele fotografiate ajustand astfel campul de profunzime si realizand niste fotografii de o calitate superioara oricarei alte tehnologii disponibile pe piata actuala a smartphone-urilor.

Conform comunicatului emis de HTC Romania, bateria are o autonomie de 14 zile cand este incarcata la maximum, insa in modul de economisire a energiei sunt castigati timpi aditionali de utilizare a telefonului – 60 de ore in plus cand bateria este incarcata in proportie de 20%, 30 de ore in plus cand bateria are 10% su 15 ore in plus cand bateria este incarcata in proportie de 5%.

Cu un pret incepand de la 1900 de RON la liber sau de 99 de euro la abonamentul RED 59, HTC ONE (M8) este una dintre cele mai bune alegeri pe care le avem la dispozitie la ora actuala.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.