Acasa Telefoane OnePlus One va fi lansat in 16 tari

OnePlus One va fi lansat in 16 tari

by Dragos Schiopu

OnePlus One va fi lansat in 16 tari, anunt facut pe pagina de facebook printr-o imagine postata de companie. Momentan stim ca telefonul va aparea in Austria si in Germania, deci mai raman inca 14 tari unde telefonul va aparea.

OnePlus One Country

Acum stim ca One de la OnePlus va aparea in 16 tari. Stim deja doua dintre acestea, printre care Austria si Germania. Mai raman inca 14 tari in care telefonul isi va face aparitia. Una dintre ele va fi China, deoarece vorbim de un producator chinez. Teoretic, stim deja 3 din cele 14 tari. Si in America poate aparea acest terminal, OnePlus afirmand ca vor face vanzari si in acea regiune. Data oficiala cand terminalul va fi lansat este de 23 aprilie.

Pana acum se cunoaste faptul ca acest device va costa sub 350 de euro in Europa, ceea ce il face mai ieftin chiar decat Nexus 5, dar mult superior smartphone-ului de la Google.

Specificatiile terminalului sunt foarte bune. El vine cu procesor Qualcomm Snapgragon 801 tactat la 2,5 Ghz avand 3GB de RAM. Ecranul va avea 5,5 inci la rezolutie full HD si va fi fabricat de Japan Display. Bateria va avea 3100 mAh. Camera va fi fabricata de Sony, fiind un Exmor IMX214 cu 6 lentile si avand o rezolutie de 13MP. Camera frontala va avea 5MP. Telefonul va veni atat cu 16GB memorie interna cat si cu 64GB. Ramane de vazut data acest smartphone va fi lansat si in Romania. Poate si noi ne vom bucura de el.

s-ar putea sa-ti placa