Acasa Telefoane Fierbem un Samsung Galaxy S5?

Fierbem un Samsung Galaxy S5?

by Dragos Schiopu

Un titlu ciudat pentru un test ciudat. Dupa ce Samsung Galaxy S5 a fost supus la nenumarate teste in apa cineva s-a hotarat sa vada ce se intampla daca il baga in apa fierbinte. Si ce credeti ca se putea intampla? Doar nu e ceva neobisnuit in a fierbe un smartphone.

Samsung-Galaxy-S5-Copper-Gold

Samsung Galaxy S5 este noul flagship al sud koreenilor pana la aparitia lui Note 4, deci este un telefon care a trecut prin multe review-uri. Pe langa aceste prezentari pe diverse bloguri de specialitate, Galaxy S5 a fost supus la nenumarate teste de rezistenta. Dupa ce unii utilizatori au dat cu ciocanul in ecranul telefonului sau l-au scapat de la inaltime, cineva s-a gandit sa il si fiarba. Da, sa fiarba un Galaxy S5. Poate ca nu ii era foame, dar curiozitatea lui l-a determinat sa faca si acest test. Si ce credeti ca se poate intampla daca fierbem un smartphone, unul de top? Eu ma gandeam ca poate bateria poate sa se incinga prea tare si sa explodeze, insa nu a fost asa. Smartphone-ul s-a comportat destul de bine chiar. Spre sfarsit a dat semne ca totusi nu este o idee prea buna sa faci supa de smartphone.

Galaxy S5 a rezistat chiar bine. La jumatatea testului telefonul a fost scos. Acesta arata ca au fost inchise cateva aplicatii pentru ca temperatura lui era foarte mare. La final ecranul a cedat, probabil si procesorul sau alte componente. Totusi, smartphone-ul s-a comportat foarte bine, chiar surprinzator de bine. Videoclipul este mai jos:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=aKUz6xLcwZw]

s-ar putea sa-ti placa