Acasa Jocuri EA debuteaza cu jocuri de generatie noua la E3

EA debuteaza cu jocuri de generatie noua la E3

by Dragos Schiopu

Electronic ArtsEA, in calitate de unul dintre cei mai mari jucatori pe piata jocurilor video s-au prezentat la E3 2013 cu o droaie de titluri, majoritatea din ele fiind menite pentru Xbox One si PlayStation 4. Conferinta de presa a companiei a continut cate ceva pentru mai fiecare tip de gamer, de la RPGuri fantasy pana la jocuri cu sporturi si shootere.

Plants vs. Zombies: Garden Warfare

plants-vs-zombies-garden-warfareDe departe cel mai bizar titlu din prezentare este si cel cu care cei de la EA au inceput. Plants vs. Zombies: Garden Warfare nu merge pe urmele predecesorului renuntand la conceptul de tower defense in favoarea unui shooter third-person care va pune jucatorul in locul plantelor. Fiecare planta se va comporta ca o clasa diferita cu abiltiati diferite – floarea sorelui este healer, cactusul este sniper, etc. – pe care jucatorul sau un grup de prieteni ii pot folosi pentru a distruge val dupa val de zombie pe un teren de lupta deschis.

Titanfall

titanfallCei de la Respawn Entertainment au dezvaluit jurnalul dezvoltarii pentru Titanfall, noul lor shooter first-person plasat intr-o lume science-fiction care contine jet packs si mecha-uri imense. Asteptarile legate de acest titlu sunt destul de mari deoarece este primul titlu de la un developer fondat de o portiune din echipa care a creat primul Call of Duty.

Need for Speed Rivals

nfs-rivalsUrmatorul titlul din seria cu si despre masini de curse, pare sa aduca imbunatatirile grafice relevante upgrade-ului capacitatilor consolelor; o diferenta la capitolul gameplay fiind faptul ca jucatorii vor putea intra in jocurile altora fie in calitate de concurenti fie in rolul politiei. Jocul va fi lansat pe 19 noiembrie 2013 si va fi disponibil atat pe consolele de generatie actuala cat si pe cele care urmeaza sa fie lansate.

Dragon Age Inquisition

dragon-age-inquisitionBioware se tin de franciza lor care s-a bucurat de un succes neasteptat: Dragon Age. Acest nou titlu din serie se va lansa candva in toamna lui 2014 pe PS4 si Xbox One. Mare diferenta fata de predecesorii acestuia este ca Inquisition va fi un joc open-world in care veti putea urmari cum alegerile dumneavoastra din joc vor influenta nu doar povestea, dar si mediul inconjurator.

Battlefield 4

battlefield-4DICE au demonstrat capacitatile de multiplayer ale noului lor titlu din seria Battlefield, titlul cu numarul 4. Au inghesuit 64 de oameni pe scena pentru a lupta rapida intr-un Shanghai demolat. In Battlefield 4 jucatorii vor putea interactiona cu mediul inconjurator mult mai mult, incluzand lucruri precum taiatul curentului unei cladiri si daramarea stalpilor de sustinere pentru a prabusi tavanul. Jucatorii se vor putea conecta la joc si cu o tableta sau smartphone de unde-l vor putea juca in Commander Mode – vor vedea campul de lupta de sus si vor putea oferi informatii si obiecte utile jucatorilor.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.