Acasa Tehnologie Android 4.2 și Nexus 4

Android 4.2 și Nexus 4

by Dragos Schiopu

Cei de la Google au lansat recent un nou smartphone din seria Nexus realizat în colaborare cu LG, numit Nexus 4 și o nouă tabletă de 10 inch, Nexus 10, realizată în colaborare cu Samsung. Toate aceste dispozitive noi vor rula noua versiune de Android, Android 4.2 JellyBean.

Android 4.2 vine cu o tastatură nouă, asemănătoare cu cea Swype, care permite tastarea cuvintelor mult mai rapid, aduce îmbunătățiri aplicației pentru camera foto, introduce un nou mod de fotografiere numit PhotoSphere, ce permite crearea unor imagini panoramice la 360 de grade, asemănătoare cu cele din Google StreetView, profile diferite pentru utilizatori (funcție disponibilă doar pentru tablete), ce permite folosirea aceleiași tablete într-o familie, fiecare membru al familiei putând avea propriul cont cu propriile setări,
widget-uri pe lock screen, screensaver, o nouă versiune de Google Now, transmisie wireless pe tv folosind protocolul Miracast.

Nexus 4, realizat de LG, are un procesor quad core Snapdragon S4 Pro la 1.5 GHz, display de 4.7 inch 320 ppi, rezoluție 1280 x 768 px, wireless charging (la fel ca Nokia 920), 2 GB memorie RAM, cameră foto de 8 mpx, conectivitate WiFi, HSPA+, memorie de stocare de 8 sau 16 GB.

Prețul lui Nexus 4 este de 299$ pentru varianta cu 8 GB memorie de stocare și de 349$ pentru varianta cu 16 GB memorie de stocare. Ambele variante vor fi disponibile în US, UK, Canada, Germania, Franța, Spania și Australia începând cu data de 13 noiembrie. În Europa, America centrală și de sud, în Asia și în Orientul Mijlociu Nexus 4 va fi disponibil de la sfârșitul lunii noiembrie.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.