Acasa Tehnologie Zyxel își consolidează poziția în tehnologia de rețea cu două mari premii la Network Computing Awards UK 2023

Zyxel își consolidează poziția în tehnologia de rețea cu două mari premii la Network Computing Awards UK 2023

by Dragos Schiopu

Zyxel Networks, un nume bine-cunoscut în domeniul soluțiilor de rețea, își continuă cursa de succes, obținând două dintre cele mai importante premii la Network Computing Awards UK 2023. Aceste premii subliniază angajamentul și excelența companiei în furnizarea de soluții de rețea de înaltă performanță și fiabilitate. Cu această ocazie, ne vom aprofunda în ce înseamnă aceste premii pentru Zyxel și pentru industria de rețelistică în ansamblu.

Detaliile premiilor

Platforma de management în cloud, Nebula, a fost numită „Produsul de gestionare a rețelei al anului”, o distincție care accentuează capacitățile platformei de a furniza servicii de calitate excepțională. De asemenea, switch-ul multi-gigabit XMG1930-30 a câștigat titlul de „Produsul Anului” pentru Infrastructura de Rețea. Premiile au venit ca o confirmare a calității și a încrederii pe care Zyxel le-a câștigat în comunitatea de rețelistică.

Importanța pentru Zyxel

Zyxel a câștigat aceste premii pentru al treilea an consecutiv, ceea ce, potrivit lui Crowley Wu, vicepreședinte de vânzări și marketing la Zyxel Networks, demonstrează că „produsele Zyxel sunt recunoscute în cadrul comunității de rețelistică.” Aceasta reprezintă nu doar o victorie pentru Zyxel, ci și o validare a direcției în care se îndreaptă industria – spre soluții cloud-based și infrastructuri multi-gigabit.

Nebula: Platforma de Management în Cloud

Nebula a jucat un rol major în creșterea companiei, oferind o platformă de încredere pentru gestionarea rețelelor. Acesta permite furnizorilor de servicii gestionate (MSP-urile) să furnizeze niveluri excepționale de servicii, făcând-o o unealtă indispensabilă pentru managementul eficient al rețelelor complexe.

XMG1930-30: Switch-ul Multi-Gigabit

Noul switch XMG1930-30, lansat la începutul anului, a devenit rapid unul dintre cele mai bine vândute produse ale Zyxel. Cu suport pentru 24 de porturi 2.5G și șase uplink-uri 10G, plus capabilitățile sale „Layer 3 Lite”, acesta a deschis noi drumuri în piața IMM-urilor și a stabilit un nou standard pentru performanță și adaptabilitate.

Abordarea Metodică și Centrata pe Clienți

Unul dintre cheile succesului Zyxel constă în atenția pe care o acordă feedback-ului clienților și partenerilor. Acest angajament a fost esențial în dezvoltarea produselor sale, asigurând că acestea satisfac cerințele reale, de zi cu zi ale utilizatorilor.

Concluzie

Premiile câștigate de Zyxel la Network Computing Awards UK 2023 marchează un moment crucial pentru companie și pentru industria de rețelistică în ansamblu. Ele validează eforturile companiei de a oferi soluții de înaltă calitate, performanță și fiabilitate. Cu platforma Nebula și switch-ul XMG1930-30, Zyxel continuă să fie un pionier în dezvoltarea tehnologiei de rețea, încurajând inovația și excelența în acest domeniu.

s-ar putea sa-ti placa