Acasa Telefoane ZTE Zmax, un phablet pentru un buget redus dar cu un disply de 5.7″

ZTE Zmax, un phablet pentru un buget redus dar cu un disply de 5.7″

by Dragos Schiopu

ZTE a lansat Zmax, un phablet de dimensiunile lui Galaxy Note 4, dar la un pret mult mai mic: 252 dolari la liber sau 10 dolari la un contract de 24 de luni (in reteaua operatorului de T-mobile).

zte zmax

ZTE Zmax are un procesor Snapdragon 400 cu patru nuclee, are 2GB de memorie RAM, un spațiu de stocare de 16GB (ofera posibilitatea atasarii un card micro SD) si are o baterie destul de performanta (3.400 mAh). In ceea ce priveste camera foto, phablet-ul are o camera foto principala de 8 megapixeli si una frontala de 1,6 megapixeli.

ZTE Zmax are difuzoare Dolby Digital și un design destul de simplu. Este construit din plastic si este putin mai inalt decat Galaxy Note 4. Sistemul de operare este Android 4.4.2 KitKat. Avand in vedere specificatiile, cei de la playtech.ro il considera un potential rival pentru Huawei Acend Mate 7, despre care va povesteam aici.

Revenind la comparatia cu Samsung Galaxy Note 4, in afara de aceleasi dimensiuni ale ecranului, ZTE Zmax are bateria mai performanta, 3400 vs 3.220 mAh. Asta in ciuda faptului ca Note 4 are un procesor mai mare consumator de energie si ecran cu mai multi pixeli. ZTE Zmax are doar rezolutie HD.

Zmax va fi lansat de T-Mobile in Statele Unite spre sfarsitul acestei luni, pe 24 septembrie. Inca nu sunt cunoscute detalii legate de comercializarea in alte tari.

s-ar putea sa-ti placa