Acasa Telefoane iPhone 6 si iPhone 6 Plus: record de vanzari la precomanda in primele 24 de ore

iPhone 6 si iPhone 6 Plus: record de vanzari la precomanda in primele 24 de ore

by Dragos Schiopu

Apple a vandut peste patru milioane de iPhone-uri 6 si 6 Plus in prima zi de precomanda, conform gq.ro.

iphone 6 si 6 plus

Incertitudinile cu privire la modul in care va fi receptionat de public iPhone 6 au luat sfarsit. Apple a anuntat ca in primele 24 de ore din momentul in care noul model a fost disponibil pentru precomanda a vandut mai bine de patru milioane de exemplare, ceea ce reprezinta un record absolut pentru companie.

“Suntem foarte incantati de faptul ca clientilor nostri le plac la fel de mult iPhone 6 si iPhone 6 Plus pe cat ne plac noua. Precomanda acestora a stabilit un nou record si abia aşteptam ca ele sa ajunga in mainile cumparatorilor”, spune Tim Cook, CEO Apple.

Cifrele cresc exponential odata cu lansarea fiecarui nou model. In comparatie, conform The Verge, iPhone 4s s-a vandut in primele 24 de ore intr-un numar de un million de exemplare, in timp ce iPhone 5s a avut doua milioane de cumparatori.

Fanii Apple din Romania pot cumpara noile modele iPhone incepand cu data de 19 septembrie, chiar din Romania, mai exact de la QuickMobile. QuickMobile aduce in premiera in Romania toate cele 18 variante de iPhone 6 si iPhone 6 Plus.Acestea sunt disponibile in trei culori pastrand paleta modelelor iPhone 5S si anume gri, alb si auriu. Tot trei sunt si optiunile de memorie disponibile: 16 GB, 64 GB si 128 GB.

Preturile pornesc de la 3.499 de lei pentru modelul iPhone 6 de 16 GB. Mai mult, QuickMobile are din 10 septembrie o campanie de pre-comanda pentru cele doua noi modele Apple.

s-ar putea sa-ti placa