Acasa Telefoane Apple ofera pagina de suport pentru trecerea de la Android la iPhone

Apple ofera pagina de suport pentru trecerea de la Android la iPhone

by Dragos Schiopu

Daca inca nu era evident ca prin dimensiunile ultimelor modele iPhone lansate Apple vrea sa determine utilizatorii de Android sa le devina clienti, pagina de suport afisata de producatorii iPhone vine sa inlature ultima urma de indoiala.

apple support

Chiar Tim Cook a recunoscut, intr-un interviu acordat recent, ca noile modele iPhone sunt oportunitatea ideala de intoarcere la produse Apple pentru cei care au renuntat la ele in favoarea unor gadget-uri cu ecrane mai mari (implicit cu sistem de operare Android).

Ecranul mare nu era insa suficient, asa s-au gandit cei de la Apple. Astfel a aparut pagina de suport care vine in ajutorul celor care au nevoie sa isi mute continutul si datele personale dintr-un telefon cu Adroid intr-un iPhone.

Pagina te indruma in legatura cu emailuri, contacte, calendar, activitati, task-uri, poze, video, muzica, documente, carti si aplicatii. Sunt oferite mai multe modalitati de mutare continut. Pana acum, pe internet, erau informatii despre cum sa iti muti continutul de pe iPhone si gadget-uri cu IOS pe terminale cu Android. Se pare ca, pentru prima data, a venit si randul celor de la Apple sa isi atraga clientii cu astfel de suport si indicatii.

Ce ar fi de reprosat, spun cei de la gsmarena, este faptul ca pagina de suport nu se afla intr-un loc vizibil pe site si ai nevoie de cateva click-uri ca sa o gasesti. Si au dreptate, nu am reusit sa o gasesc si a trebuit sa iau direct link-ul oferit de ei (de gsmarena). Ma gandesc totusi ca o afisare in prima pagina ar putea fi perceputa ca fiind oarecum agresiva.

Pagina de suport se afla aici.

s-ar putea sa-ti placa