Acasa Telefoane ZTE V5 poate fi achizitionat de pe Gearbest

ZTE V5 poate fi achizitionat de pe Gearbest

by Dragos Schiopu

Astazi va voi prezenta un nou telefon de pe Gearbest, acum fiind vorba despre ZTE V5 4G. La o prima privire, telefonul nu ne da o impresie proastra, ba din contra, reuseste sa ma surprinda cu un design modern, aratand ca un telefon al anului 2015.

201509080852534487Telefonul vine echipat cu un procesor performant, Octa Core, bineinteles, este vorba despre Snapdragon 615, fiind folosit pe foarte multe dispozitive performante.

Pe partea software, phablet-ul vine cu cel mai folosit sistem de operare, Android 5.1, care cu siguranta ruleaza foarte bine pe aceasta configuratie. Daca tot am ajuns aici, telefonul are 16 GB memorie interna, iar cand vine vorba despre memoria RAM, avem 2 GB, spun eu suficienti pentru a nu intampina probleme in rularea diferitelor aplicatii.

Ce m-a impresionat pe mine la acest telefon a fost camera cu care vine dotat, cea principala realizand fotografii de pana la 13 MP, avand un senzor f/2.2. Totodata, avem si o camera secundara, perfecta pentru selfie-uri si conversatii pe Skype.

Chiar daca trebuia sa incep cu acest aspect, un mare avantaj al telefonului este ecranul, acesta este de 5.5 inci Full HD, avand rezolutia de 1920 x 1080, si o densitate de 401 ppi. Ecran mare, cu siguranta avem nevoie si de o baterie pe masura. Cea cu care vine echipat telefonul este de 3000 mAh, oferind o autonomie destul de buna, insa nu una care sa ne dea cu adevarat pe spate.

Pe langa cele enumerate, acest telefon este bine venit chiar si pentru oamenii de business, avand un design elegant si o dimensiune mare, cu siguranta poate fi folosit la un alt nivel. Totodata, daca sunteti in cautare de un telefon performant care are si Dual SIM, va spun ca ati nimerit chiar foarte bine, ZTE V5 avand aceasta caracteristica.

Acesta fiind spuse, ZTE V5 poate fi achizitionat la suma de 199 de dolari de pe Gearbest.

s-ar putea sa-ti placa