Acasa Telefoane ZTE Nubia Z7 un phablet performant si accesibil

ZTE Nubia Z7 un phablet performant si accesibil

by Dragos Schiopu

ZTE Nubia Z7 este un phablet performant cu design reusit. Este exact un LG G3 cu o alta carcasa. Specificatiile sunt identice pentru ambele modele, doar ca Nubia Z7 are un pret mai mic. Insa diferentele dintre cele doua terminale nu exista, din punct de vedere al hardware-ului. Acest ZTE este un telefon bun, daca vreti un smartphone cu specificatii de top.

ZTE Nubia Z7

ZTE Nubia Z7 poate fi un inlocuitor pentru LG G3. Acest smartphone are un hardware performant alaturi de Android 4.4.2 care vine cu interfata Nubia UI 2. Camera poate filma la Full HD 30fps sau 2160p 30fps. In mare, este un telefon foarte bun pentru ca vine la un pret decent si ofera o utilizare foarte buna.

Design

Daca nu cunoasteti telefoanele ZTE, atunci acest design ar putea parea diferit. Majoritatea telefoanelor ZTE utilizeaza cam acelasi aspect avand un buton rosu rotund pentru home si un aspect compact. Este mai lung decat LG G3, care este un telefon mai lat de fel.

ZTE Nubia Z7 este realizat din plastic, insa constructia lui este foarte buna. ZTE este un producator care are telefoane foarte bune calitativ.

Display

Ecranul are o rezolutie de 1440 x 2560 pixeli avand 538 ppi. Un ecran foarte bun si luminos, dar parca mergea mai bine o rezolutie FHD pentru Adreno 330. Insa telefonul se misca destul de bine chiar daca rezolutia este cam exagerata.

Hardware

Snapdragon 801 MSM8974AC este unul dintre cele mai bune procesoare realizate de Qualcomm, iar acest procesor se regaseste pe ZTE Nubia Z7. Acesta este un quad core de 2.5 Ghz cu nuclee Krait 400. Arhitectura lui are la baza setul de instructiuni ARMv7, deci este un procesor pe 32 de biti. Memoria RAM prezinta 3GB, iar cea interna 32GB. Un aspect mai putin placut este lipsa cardului de memorie.

Baterie

Bateria are 3000 de mAh si poate genera o zi de utilizare. Nu rezista mai mult pentru ca acest telefon are un ecran 2K ce consuma mult, iar Adreno 330 nu este un GPU optim pentru o asemenea rezolutie ceea ce inseamna ca in jocuri telefonul se va descarca rapid.

Camera Foto/Video

Camera are 13MP si poate filma la rezolutie FHD cu 30 fps sau 2K tot la 30 fps. Asta arata ca acest telefon are un hardware puternic. Totusi, autonomia va fi o problema pentru filmatul 2K. Camera secundara are 5MP.

Concluzii

ZTE Nubia Z7 este o alternativa mult mai buna pentru LG G3 pentru ca utilizatorii nu s-au plans de lag. Asta arata si optimizarea software pentru acest model.

Telefonul poate fi achizitionat si costa doar 300 de dolari adica 1200 de lei, un pret mic pentru un telefon foarte performant.

s-ar putea sa-ti placa