Acasa Telefoane Samsung Galaxy Mega 5.8

Samsung Galaxy Mega 5.8

by Dragos Schiopu

Samsung este compania care s-a adaptat cel mai bine pe piata in ultimii ani si pregateste o noua serie denumita ”Mega”. Primul produs din aceasta serie este Samsung Galaxy Mega 5.8 ce are ca nume de serie GT-19152.

Noile smartphone-uri se incadreaza in categoria phablet-urilor pentru ca sunt un hibrid intre smartphone si tableta. Dupa cum spune si numele, Samsung Galaxy Mega 5.8 dispune de un display de 5.8 inci qHD avand o rezolutie de 960 x 540 pixeli.

samsung-galaxy-mega

Hardware-ul de care dispune nu este impresionant, fapt ce sugereaza ca marimea nu inseamna si performanta. Procesorul de care va dispune va fi un dual core de 1,4 Ghz destul de modest, ajutat de memoria RAM de 1,5 GB. Camera principala de care dispune acest phablet este de 8MP, iar cea secundara de 2MP. Surprinzator este faptuc ca ”telefonul” va fi dual sim. In ciuda dimensiunilor mari, Samsung a decis sa implementeze o baterie de doar 2800 mAh, foarte mica din punctul meu de vedere. Din punct de vedere al conectivitatii, phabletul dispune de Bluetooth 4.0 si Wi-Fi 80211 a/b/g/n.

Telefoanele dual sim se adreseaza pietelor de mijloc, ceea ce sugereaza decizia Samsung de implementa un hardware destul de modest.

La inceput am spus primul produs, pentru ca cel de al doilea este mai mare si se numeste Galaxy Mega 6.3.

s-ar putea sa-ti placa