Acasa Telefoane Zopo Speed 7 & Zopo Speed 7 Plus

Zopo Speed 7 & Zopo Speed 7 Plus

by Dragos Schiopu

Zopo Speed 7 si Zopo Speed 7 Plus sunt doua smartphone-uri identice ca hardware, dar cu display-uri diferite. Ambele telefoane au specificatii mid range si tind timid spre seria high end, dar nu ajung la ea. Telefoanele au un design destul de reusit cu margini foarte mici. Per ansamblu, seria Speed 7 de la Zopo poate reprezenta o alternativa destul de buna avand in vedere ca vine la un pret de 200 de dolari, respectiv 230 pentru Speed 7 Plus.

Zopo Speed 7 Plus

Zopo nu a mai lansat de mult ceva si vine cu doua telefoane foarte interesante ca specificatii si design. Seria Speed 7 vine cu doua modele. Primul are un ecran de 5 inci FHD, iar al doilea are un ecran de 5.5 inci FHD. Avand in vedere ca nu mai sunt alte diferente intre cele doua telefoane, voi vorbi la general despre hardware-ul lor, acesta fiind identic.

Procesorul care doateaza cele doua telefoane este un octa core MediaTek MT6753 de 1,5 Ghz. Chipsetul grafic este un Mali T720. Pot sa spun ca acest model de procesor este destul de bun, dar era mult mai bun cu un Mali T760 ca chipset grafic. Dar in general producatorii de procesoare sau de telefoane mereu vin cu ceva frumos, apoi realizezi ca se putea si mai bine. Memoria RAM are 3GB, iar cea interna 16GB. Memoria telefonului poate fi extinsa cu un card de memorie de maxim 64Gb. Cu 12GB utilizabili si un card de 64GB se poate obtine 72GB utilizabili, deci eu zic ca este foarte bine.

Camera foto are 13.2MP F/2.2 iar cea secundara are 5MP. Camera principala poate filma la rezolutie FHD.

Trebuie sa mentionez ca o alta diferenta consta in capacitatea bateriei. Speed 7 are 2500 mAh, iar Speed 7 Plus are 3000 mAh. De asemenea, ambele telefoane beneficiaza de tehnologia 4G si sunt telefoane dual SIM.

Pretul lor este de 200 de dolari pentru Zopo Speed 7 si de 230 de dolari pentru Zopo Speed 7 Plus.

s-ar putea sa-ti placa