Acasa Diverse ES File Explorer este cel mai bun manager de fisiere pentru Android

ES File Explorer este cel mai bun manager de fisiere pentru Android

by Dragos Schiopu

ES File Explorer File Manager este cea mai buna aplicatie de tipul „manager de fisiere” din Google Play. Aceasta aplicatie ofera foarte multe posibilitati pentru telefoanele neroot-ate, cat si pentru telefoanele root-ate. De asemenea, are o interfata foarte buna si usor de utilizat, dar si niste functii care nu sunt specifice unui file manager.

ES File Explorer

ES File Manager sau File Explorer este un program foarte bun pentru telefoanele cu Android. Este cea mai buna aplicatie de acest gen, insa este mult mai complexa decat o simpla aplicatie file manager avand o multitudine de functii.

Pentru cei ce au nevoie de un manager de fisiere care sa aiba acces la root si sa schimbe drepturile de scriere/citire ES File Manager este alegerea ideala. Din setari se poate activa functia Root Explorer, iar ES va cere drepturi depline dupa ce aceasta funtie va fi activata. Root Explorer beneficiaza insa de mai multe optiuni printre care Mount R/W sau Uninstall system app.

Insa ceea ce are in plus este si functia de browser. Nu stiu de ce ar avea si aceasta functie, dar accesand google.ro se poate intra pe orice site. Asta nu este chiar atat de bine, daca ne gandim la securitate, in plus nu ii gasesc rostul aici.

O alta functie foarte buna este ca se pot pune fisiere direct pe ecran. De exemplu pot sa imi pun fisierele PDF pe ecranul telefonului si sa le deschid direct fara sa mai intru intr-o aplicatie care citeste fisierele PDF sau in file manager. Aceasta funtie mi s-a parut chiar utila.

Insa, per total ES File Explorer este cel mai bun file manager pe care l-am testat, mai ales ca functia de root este foarte folositoare. Interfata este si ea foarte bina gandita si intuitiva, ceea ce fac din aceasta aplicatie una foarte buna.

Galerie Foto cu aplicatia:

buton download Google Play

s-ar putea sa-ti placa

2 comentarii

Ani Botezan 26-01-2018 - 17:10

Doresc sa deschid un nou fisier

Ani Botezan 26-01-2018 - 17:13

File explorer

Comentariile sunt inchise.