Acasa Tehnologie Zece caracteristici ale noului sistem de operare iOS 5

Zece caracteristici ale noului sistem de operare iOS 5

by Dragos Schiopu

  1. Toate notificarile pentru fiecare aplicatie instalata vor fi stocate intr-un nou meniu numit centru de notificare, Notification Center, care va putea fi accesat printr-o miscare a degetului pe ecranul dispozitivului. Notification Center include si informatii live cu starea vremii si informatii despre nivelul actiunilor.
  2. Va avea o optiune pentru a incarca stirile incluse in abonamente, astfel incat chiar daca aplicatia nu este deschisa ziarul va descarca automat ultimele stiri numita Newsstand.
  3. Twitter va fi inclus in noul sistem de operare iOS 5.
  4. Va avea integrat si modulul Reader de la Safari.
  5. Noua aplicatie Reminders ofera un loc unde se pot face liste de „memento-uri” completate cu semnale de alarma in functie de locatie si timp pentru a aminti unde si ce trebuie facut.
  6. Funcţii importante ale camerei care sunt gasite acum in iOS 5 sunt linii grila care ajuta la incadrarea unui obiect in poza, auto-focus, auto-expunere si capacitati de reducere a ochilor rosii.
  7. In iOS 5 textele din email-uri devin mai interesante prin diferite formate (ca de exemplu: bold, italics, underline), anumite cuvinte, propozitii sau fraze pot fi copiate dintr-un loc in email in altul, va mai avea CCA, CC şi To, mesaje marcate si posibilitatea de a cauta un email specific.
  8. Cu noul iOS se pot crea calendare, edita fotografii, crea casute postale, actualizari de soft, scriere mesaje, navigare pe internet, jocuri etc.
  9. In iOS 5, Apple a introdus partajari de fotografii in Game Center, puncte stranse pentru fiecare nivel depasit intr-un joc (Achievements), recomandari pentru prieteni, si abilitatea de a vedea prietenii prietenilor, astfel incat putem spune ca se indreapta spre o retea de socializare.
  10. Unul dintre cele mai importante aspecte prezente in noul iOS 5 iMessage. Noul serviciu de mesageri care conecteaza in mod automat toti utilizatorii de iOS 5. Va avea optiuni de text, video, foto si mesaje de grup.

Via

s-ar putea sa-ti placa