Acasa Tehnologie Cosmote introduce serviciul de notificare Facebook prin SMS

Cosmote introduce serviciul de notificare Facebook prin SMS

by Dragos Schiopu

Clientii companiei Cosmote care au cont pe reteaua sociala Facebook au posibilitatea de a interactiona mai usor pe aceasta, de pe telefoanele lor mobile, utilizand serviciul de notificari prin SMS Facebook incepand cu data de azi.

Gabriel Ionita, senior manager, products & services development, Cosmote Romania  a declarat ca:

Facebook a devenit cel mai important canal de socializare in mediul virtual, oferind tuturor puterea de a imparasi si de a face lumea mai deschisa si mai conectata, iar acum clientii nostri pot avea acces la el, pentru prima data pe piata noastra, printr-un simplu SMS. Noul serviciu vine in avantajul clientilor Cosmote, completandu-le experienta utilizarii Internetului pe telefonul mobil si oferindu-le acces permanent la comunitatea lor de pe Facebook.

Utilizatorii Cosmote care au un cont pe Facebook pot primi gratuit notificari direct pe telefonul mobil, prin SMS. De asemenea, postarea pe Facebook este posibila prin trimiterea postarilor ca mesaje obisnuite SMS la numarul scurt 32665 (FBOOK). Tariful pentru trimiterea unui mesaj catre Facebook este de 0,05 euro atat pentru abonati, cat si pentru utilizatorii de cartele preplatite.

Pentru a activa serviciul de notificari prin SMS Facebook:

  1. utilizatorii trebuie sa acceseze sectiunea Mobile din contul lor de Facebook, pe pagina Account Settings, sa selecteze sectiunea pentru inregistrarea de mesaje text si apoi sa completeze pasii specificati.
  2. dupa, utilizatorii trebuie sa trimita prin SMS mesajul „Fb” la numarul scurt 32665 (FBOOK), taxabil cu 0,05 euro plus TVA, pentru a primi codul de activare.
  3. codul este necesar pentru a asocia contul de Facebook al utilizatorului cu numarul sau de telefon.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Petre Danutz 08-06-2011 - 09:52

interesant…..daca ar avea si internet nelimitat….adica nu cu ratia(250MB) …as trece la ei….(la frog mai precis)…..

Comentariile sunt inchise.